MÅ HA TRENINGSUTSTYR FOR SMÅ PLASSER

Den enkleste endringen du kan gjøre i treningsplanen din når du jobber hjemmefra, er å starte dagen med litt kondisjonstrening.For å øke stoffskiftet, gjør det før frokost.

Vil du trene oftere, men vil ikke betale for et treningsmedlemskap eller kostbare treningstimer?Det blir ingen flere unnskyldninger!Disse hjemmetreningene og de beste treningsverktøyene lar deg svette ut uten behov for et treningsmedlemskap.

Å trene er gunstig for din mentale og fysiske helse.Du kan holde deg aktiv og sunn uten å måtte forlate huset med det beste hjemmetreningsutstyret.Å få det beste hjemmetreningsutstyret til rommet ditt er et enkelt og praktisk alternativ.

En god ting med dette er at det ikke trenger å være dyrt.Selv om det kan se ut til å være en vanskelig oppgave å bygge et hjemmetreningsstudio, er det fullt mulig på et budsjett.Du trenger heller ikke mye plass.Konsentrer deg om noen få nødvendige, men rimelige varer.Ha et lite fotavtrykk mens du fortsatt trener.

微信图片_20220617112759.png

 

Treningsutstyr for hjemmetreningsstudioet

Å ha et treningsstudio hjemme er praktisk og avslappende, og mange treningsentusiaster drømmer om å ha et.Å sette opp et hjemmetreningsstudio, derimot, kan være utfordrende, men oppnåelig.

Det er mange avgjørelser som skal tas og faktorer som må vurderes.Typen trening, størrelse, kostnad og vedlikeholdsanbefalinger er alle viktige faktorer å vurdere når du velger det beste hjemmetreningsutstyret.

Faktorer å vurdere

Type trening

Hvis du liker kondisjonstrening, kan en treningssykkel eller en tredemølle være utmerket hjemmetreningsutstyr.Hantler og kettlebells er to av de mest populære styrketreningsverktøyene i hjemmetreningsstudioet.En romaskin eller en ellipsemaskin retter seg mot ulike muskelgrupper og øker pulsen for helkroppsøvelser.

Størrelse

Du bør også vurdere størrelsen, siden du kanskje ikke har mye plass til hjemmetreningsutstyr.Vurder brette- og oppbevaringsmaskineri.Motstandsbånd og ab-ruller er to kompakte og bærbare enheter.Husk at du trenger mindre hjemmetreningsutstyr hvis du har liten plass.

Vedlikehold

Regelmessig vedlikehold er nødvendig for de fleste treningsutstyr.Det meste av dette utstyret er lettere å vedlikeholde enn forventet;bare sørg for at du forstår vedlikeholdskravene før du kjøper noe av det.De må også rengjøres med jevne mellomrom.

Koste

Til slutt er kostnadene for hjemmetreningsutstyr en viktig faktor å vurdere.Heldigvis er det flere alternativer tilgjengelig enten du har et begrenset budsjett eller har råd til å bruke penger.Det finnes rimelige treningsutstyr som kan brukes til en rekke aktiviteter.

 

Din evne til å anskaffe eller lage ditt eget utstyr vil gjøre deg i stand til å ta på deg treningsutstyr for hele kroppen for å oppnå treningsmålene dine uten å måtte gå til et offentlig treningsstudio nå og da.Du har muligheten til å kjøpe utstyret eller gjøre noe gjør-det-selv-arbeid.I begge tilfeller er begge effektive.

Hjemmetreningsutstyr

Det beste hjemmetreningsutstyret for vekttap

Hvilket hjemmetreningsutstyr er best for vekttap?Hvis du vil gå ned i vekt, se etter treningsmaskiner som forbrenner flest kalorier og finn ut hvilke muskler de jobber.Vurder hvilken type cardio du planlegger å gjøre mens du velger de beste treningsmaskinene for hjemmetreningsstudioet ditt.

Tredemølle

Bruken av tredemøller er en av de mest effektive strategiene for å gå ned i vekt.En tredemølle jobber med en rekke muskler i kroppen din, inkludert setemuskler, hamstrings, quadriceps, kjerne og legger.XTERRA Fitness TR150 sammenleggbar tredemølle i svart er et fantastisk alternativ fordi den er billig og sammenleggbar.Det gjør den ideell for et hjemmetreningsstudio.

Treningssykkel

For aerobe aktiviteter er en treningssykkel en av de mest effektive delene av hjemmetreningsutstyr.En treningssykkel er en av de mest effektive delene av vekttapsutstyr og trener for det meste bena.Sunny helse- og treningssykkel er en av de beste treningssyklene du kan prøve hjemme.

Romaskin

Romaskinen er et av de beste treningsverktøyene for å stimulere alle områder av kroppen din.Hamstrings, ben og overkroppsmuskler er det primære fokuset.Concept 2D-romaskinen er en utmerket måte å tilbringe tid i hjemmetreningen på treningsstudioet.

Mini Stepper

En stepper er et utmerket stykke hjemmetreningsutstyr for å tone og brenne kalorier i bena.De er en av de mest effektive delene av kondisjonsutstyr for vekttap hjemme.Mini Stepper fra Nordic Lifting kommer med motstandsbånd og en innebygd sporingsmonitor for å hjelpe deg med hjemmetreningsøktene.

Foam Roller

En foam roller er det nest beste treningsutstyret for hjemmetreningsstudioet ditt.Det er ganske effektivt og hjelper med vekttap ved å bare legge seg ned på det.Nordic Lifting har det beste tilbudet på en foam roller, som er en ideell hjemmeløsning for stive muskler og dypvevsmassasje.

 

 

Annet beste hjemmetreningsutstyr for små rom

微信图片_20220617113204.png

Det er også spesifikt utstyr som passer for begge kjønn.Generelt er manualer, yogamatter, motstandsbånd, treningssykler og vektbenker noe av hjemmetreningsutstyret for menn og kvinner.

Hantler

Hantler er et av de enkleste og minste treningsutstyrene som finnes og kommer i en rekke størrelser og vekter.De er gode for å styrke skuldre, armer, biceps og triceps.NordicTrack Pick-a-Weight justerbare manualer har en lettjusterbar vektvalgmekanisme som lar deg velge den ideelle vekten for treningen din.

Motstandsband

Vil du ha en rundere bakdel?Et av bandene skal plasseres i Mark Bells Sling Shot Hip Circle Sport.Pakk rundt quadriceps, ankler eller knær under knebøy, broer eller båndturer for å hjelpe setemusklene til å våkne.

Vekte armbånd

Tone-y-Bands er et bevis på at litt vekt går langt.Tone-y-bånd veier mellom 0,5 og 1 pund, og dette fargerike håndleddet gir litt mer motstand mot en rutinemessig treningsøkt.

TRX-bånd

Når det er festet til en solid vegg eller dør, forvandles TRX Home2-systemet til et treningssystem for hele kroppen som hjelper deg med å vokse muskler samtidig som du forbedrer din holdning og justering.Ved å justere kroppsvinkelen kan du justere intensitetsnivået.

Vektet hoppetau

I følge en studie kan et 10-minutters hoppetau være sammenlignbart med en 30-minutters joggetur.WOD Nation Adjustable Weighted Jump Rope har avtakbare 1-kilos vekter i grepene.

Slamball

En veggball, eller slamball, er et essensielt allsidig treningsutstyr som kan løftes, kastes eller slenges for å forbedre styrken og kondisjonen.Nordic Lifting-slamballen fortjener et godt forsøk for kondisjonstrening, core- og kondisjonstrening.

Kettlebell

Alles favorittøvelse er kettlebells.Den brukes til kjerne-, styrke- og aerobicøvelser.En kettlebell gir et bredt spekter av styrkebevegelser på litt plass, fra enkeltbens markløft til svinger.Nordic Lifting kettlebell er et må-prøve stykke hjemmetreningsutstyr for kondisjonstrening og styrketrening.

Balanseball

Gaiam Total Body Balance Ball tvinger deg til å utvikle kjernemuskulaturen mens du utfordrer holdningen din.Det er også et utmerket verktøy for å strekke seg.

Treningsterninger

FitLid Exercise Terningen, som inkluderer aktiviteter (som push-ups og utfall), samt rep- og tidstildelinger, hjelper deg å holde ting morsomt og friskt.

Treningsbenk

Tretti år senere forblir Step High Step Aerobic Platform uovertruffen.Hvorfor?Fordi du kan bruke den til aerobe og eksplosive treningsøkter, fremgang, gjøre bevegelser mer tilgjengelige, eller bare som en pålitelig benk.

Joga matte

En polstret matte, som Sugarmat Dreamcatcher, er avgjørende for å gå gjennom en yogasekvens eller bare strekke ut etter en anstrengende treningsøkt.

Yogablokk

Manduka Recycled Foam Yoga Block hjelper deg ikke bare med å perfeksjonere spesifikke yogastillinger ved å holde kroppen i optimal justering, men kan også brukes som et lite toningsverktøy.Plasser den mellom lårene mens du går fra hunden ned til opp hunden for mer magestimulering.

Yoga stropp

Flere hånd- og fotfester langs den 7-fots Gaiam Restore Multi-Grip Stretch-stroppen gir en enorm strekk etter trening, uavhengig av ditt fleksibilitetsnivå.

Yogaball

Yogaballen er et ganske vanlig og mye brukt treningsutstyr.Det brukes mest til kjerne- og styrketrening, som er de vanligste måtene å øke kaloriforbrenningen på.

Gymnastikk ringer

Gymnastikkringer er en av de mest effektive hjemmetreningsmaskinene som finnes.Du trenger et sted å fikse dem, men ethvert sted med et solid fundament vil gjøre det.Hvis du leter etter de beste turnringene og stropper, er de fra Nordic Lifting av utmerket kvalitet.

DIY hjemmetreningsutstyr

Mens noen av oss fortsatt kan trene trygt ute – det vil si at vi kan følge sosiale avstandsnormer på turer, løpeturer eller sykkelturer – bor mange av oss på steder der folkemengder gjør utendørs cardio umulig.På den annen side kan noen gå trygt ut, men den slags aktiviteter er ikke deres greie.

Som et resultat har stuene deres (eller soverommene, kjellerne eller et lite kvadrat med åpen plass i leilighetene deres) blitt midlertidige treningssteder og hjemmetreningssentre for mange enkeltpersoner.Og hvis det beskriver scenarioet ditt, er sjansen stor for at du ikke har mye spillerom til å eksperimentere.

Hvis du ønsker å investere i hjemmetreningsutstyr, men ikke har råd til de dyrere alternativene, kan du prøve å lage ditt eget.Dette er de beste alternativene mens du sparer penger for å kjøpe dem senere.

Å gjøre om din gamle og ubrukte sykkel til en stasjonær sykkel er en av de billigste delene av hjemmetreningsutstyr du kan lage og bruke.Du kan også lage noen hjemmelagde frivekter ved å bruke gamle PVC-rør og legge litt sand eller jord inni for ekstra vekt.

Du kan bruke tomme brusflasker til å lage dine DIY manualer.For å øke vekten må du fylle 2 tomme flasker med vann.Tomme basketballer er også godt materiale for å lage dine egne smellballer.Bare fyll dem med nok sand, så er du klar.

Takeawayen

Med mange treningssentre og treningsstudioer fortsatt stengt på grunn av pandemien, er det avgjørende å finne det mest delikate treningsutstyret hjemme for ditt spesifikke område.De som kan hjelpe deg med å bevege deg og trene hjemme uten å komme på etterskudd med treningsmålene dine.

Å ha det beste og riktige hjemmetreningsutstyret vil være den raskeste måten å nå dine personlige treningsmål på kort tid.Hvilket hjemmetreningsutstyr er best?Svaret vil avhenge av dine behov og preferanser.Vurder hvilken type trening du skal gjennomføre.På denne måten vil du kunne vurdere det beste og rimeligste hjemmetreningsutstyret for deg.

Fra: NORDISK LØFT


Innleggstid: 17. juni 2022