6 Mea'ai Sili Fa'asologa Mai le National Restaurant Show

veggieburger.jpg

Saunia e Janet Helm

Le National Restaurant Association Show talu ai nei na toe foi mai i Chicago ina ua maeʻa le lua tausaga talu ai ona o le faʻamaʻi.O le fa'aaliga o le lalolagi na pisi i mea'ai ma meainu fou, mea faigaluega, afifiina ma tekonolosi mo le fale'aiga fale'aiga, e aofia ai le umukuka robotics ma masini inu otometi.

Mai totonu o le 1,800 faʻaaliga o loʻo faʻatumuina fale tele, o nisi nei o tuʻuga tuʻufaʻatasiga tau soifua maloloina.

 

Veggie Burgers Fa'amanatuina le Fua'ai

Toeitiiti lava o auala uma o loʻo faʻaalia ai faʻaaliga o loʻo faʻataʻitaʻiina se paluga e leai ni aano o manufasi, e aofia ai le juggernauts o le vaega faʻatoʻaga faʻatoʻaga: Impossible Foods and Beyond Meat.O isi moa vegan fou ma puaa sa fa'aalia fo'i.Ae o se tasi o burgers e sili ona ou fiafia i ai e leʻi taumafai e faʻataʻitaʻi aano o manufasi.Nai lo lena, o le Cutting Vedge e faʻafefe ai fualaʻau.O nei mea'ai fa'ato'a fa'atatau i la'au na fa'afuafua mai i artichokes, e lagolagoina e le sipuni, pi protein ma le quinoa.E le gata i lea o mea'ai suamalie a le Cutting Vedge, sa fa'aalia fo'i meatballs, sosisi ma crumbles.

 

 

Mea'ai Su'a Fa'avae La'au

O lo'o fa'alauteleina le vaega fa'avae i le sami.Na ofoina atu le tele o isi mea'ai fou mo le fa'ata'ita'i i le fa'aaliga, e aofia ai ula, tuna, fasi i'a, keke paa ma samoa burgers.Na fa'ata'ita'i e le Finless Foods se tuna fou e fa'atatau i la'au sushi mo ipu tu'u ma lola tuna fe'ai.Ua mamanuina ina ia 'ai mata, o le tuna e suitulaga i ai e iva mea eseese o la'au, e aofia ai le meleni taumalulu, o se fua fa'a'ai'ai vaivai e tofo ma le kukama.

O se kamupani e ta'ua o le Mind Blown Plant-Based Seafood Co. na fa'ata'ita'iina le lelei tele o scallops fa'atatau i la'au e fai mai le konjac, o se fuala'au a'a o lo'o totō i vaega o Asia.O le kamupani lenei a le aiga o Chesapeake Bay e iai lona talaaga i le pisinisi moni o le sami, e ofoina atu ai foi ma keke ula ma paa.

 

Meainu e leai se 'ava malosi

O loʻo faʻateleina le taulaʻi atu o tagata lautele i le post-COVID i lo latou soifua maloloina, ma o loʻo faʻatupulaʻia le gaioiga ma le fiailoa.O lo'o tali atu kamupani i le tele o meainu e le'o 'ava malosi e aofia ai agaga e leai ni fa'amaoniga, pia e leai ni vai inu ma uaina e leai se ava.O faleaiga o loʻo taumafai e faʻafeiloaʻi i latou e le o inu i ni filifiliga fou, e aofia ai cocktails e leai ni faʻamaoniga e tutusa lava le apili ma cocktails e gaosia e le mixologists.

O nisi o le tele o oloa i le fa'aaliga e aofia ai fagu cocktail e leai ni agaga mai le Blind Tiger, na fa'aigoaina i se fa'aupuga mo tautalaga fa'asaina, ma pia e leai se ava malosi i sitaili eseese e aofia ai IPAs, auro ales ma stouts mai le Gruvi ma Athletic Brewing Company. .

 

Fualaau Matagofie ma Mea'ai a le Atumotu

O tapula'a femalaga'iga e feso'ota'i ma fa'ama'i ua fa'atupuina ai le mana'o e malaga i mea'ai, ae maise mea'ai fiafia a motu, e aofia ai mea'ai mai Hawaii ma le Caribbean.Afai e le mafai ona e faia le malaga e oe lava, o le tofo i le tofo o le teropika o le mea sili lea e sosoo ai.

O le mana'o e tofo i le teropika o se tasi lea o mafua'aga o lo'o fa'agasolo ai fuala'au suamalie e pei o fala, mango, acai, pitaya ma tarako.O vaiinu, smoothie ma ipu smoothie na faia i fuala'au suamalie sa masani ona matamata i luga o le fola o fa'aaliga.Na fa'aalia e Del Monte ni tao fa'aisa fa'aaisa fou e tasi-taumafa mo 'aiga mama'i.O se tasi o acai bowl cafe na fa'aalia i le fa'aaliga o se filifili e ta'ua o Rollin' n Bowlin', lea na amataina e tamaiti a'oga fa'apisinisi ma o lo'o fa'asalalau atu i lotoa i le atunu'u atoa.

 

 

Mea'ai Fa'amafanafana e Sili atu mo Oe

Na ou vaʻaia le tele o faʻataʻitaʻiga eseese o meaʻai e sili ona fiafia i ai Amerika ua toe faʻafouina i se suiga maloloina.Sa ou fiafia faapitoa i se maile vevela samani mai se kamupani i Nouei e igoa ia Kvaroy Arctic.O lea la ua maua le tele o avanoa i le US, ua toe faafo'isia ai e nei maile vevela samoa le samani fa'aolaola fa'aola lea e fa'aputu i se aofa'i tele o omega-3 e fa'asoifua maloloina i le fatu i le tautua.

O le aisa kulimi o se isi mea'ai e masani ona suia i ni fa'asoifua maloloina, e aofia ai le Ripple fou e leai ni susu susu, lea na manumalo ai i se tasi o fa'ailoga o mea'ai ma meainu mo le 2022.

 

 

Fa'aitiitia Suka

O le tipi i lalo o le suka o loʻo i ai pea i le pito i luga o le lisi o suiga e fai mai tagata latou te mananaʻo e fai ina ia sili atu le soifua maloloina.O le tele o meainu ma mea'ai suamalie fa'aaisa i luga o le fola o le fa'aaliga e fa'ailoa e leai ni suka fa'aopoopo.O isi fa'aaliga na latou fa'alauiloa mea suamalie fa'anatura, e aofia ai maple syrup mama ma le meli.

E ui o le suamalie sa i ai i le taimi muamua na taulaʻi i ai, ae ua suia i se matafaioi lagolago aʻo o ese tagata mai mea suamalie suamalie.O le suamalie ua fa'apaleni nei ma isi tofo, aemaise le fe'ai, po'o le mea e ta'ua o le "swicy."O se tasi o fa'ata'ita'iga sili o le swicy masani o le Mike's Hot Honey, o se meli ua fa'asusu i le chili pepa.O le meli vevela na faia muamua e Mike Kurtz, o le na taʻu mai ia te aʻu na afua mai i se Brooklyn pizzeria lea na ia galue ai.

 


Taimi meli: Iul-07-2022