Shtypi dhe Media

 • Studimet tregojnë se stërvitja zvogëlon rrezikun e diabetit të tipit 2
  Koha e postimit: Nëntor-17-2022

  BY:Cara Rosenbloom Të qenit fizikisht aktiv mund të ndihmojë në uljen e rrezikut të zhvillimit të diabetit të tipit 2.Një studim i kohëve të fundit në Diabetes Care zbuloi se gratë që bëjnë më shumë hapa kanë një rrezik më të ulët të zhvillimit të diabetit, krahasuar me gratë që janë më sedentare.1 Dhe një studim në revistën Metabolites zbuloi ...Lexo më shumë»

 • Pse më shumë burra duhet t'i japin Pilates-it - si Richard Osman
  Koha e postimit: Nëntor-17-2022

  Nga:Cara Rosenbloom Është më e vështirë se sa duket, siç i thotë prezantuesja Pointless Prudence Wade.Pasi mbushi 50 vjeç, Richard Osman e kuptoi se duhej të gjente një lloj ushtrimi që i pëlqente në të vërtetë – dhe më në fund u vendos me reformatorin Pilates.“Kam filluar të bëj Pilates këtë vit, të cilin e kam...Lexo më shumë»

 • EWG azhurnon listën e pista Duzen për 2022-A duhet ta përdorni?
  Koha e postimit: Nëntor-17-2022

  Grupi i Punës për Mjedisin (EWG) së fundi publikoi Udhëzuesin e tyre vjetor të Blerësve për Pesticidet në Prodhim.Udhëzuesi përfshin listën Dirty Dozen me dymbëdhjetë frutat dhe perimet që kanë më shumë mbetje pesticidesh dhe listën Clean Fifteen të produkteve me nivelet më të ulëta të pesticideve.Lexo më shumë»

 • 2023 IWF Regjistrimi paraprak!
  Koha e postimit: Tetor-25-2022

  2023 është hapur zyrtarisht pararegjistrimi i IWF!Ju lutemi bëni fillimisht regjistrimin!Lidhja e regjistrimit paraprak Vitin e parë në 2014, ne ishim të sapolindur, aq të rinj që mund të pengohet verbërisht si një fëmijë;Vitin e pestë në 2018, ishim si adoleshentët me origjinalin...Lexo më shumë»

 • Gëzuar 10-vjetorin për 2023 IWF!
  Koha e postimit: Tetor-14-2022

  Vitin e parë në 2014, ne ishim të sapolindur, aq të rinj që vetëm mund të pengohesh verbërisht si një fëmijë;Vitin e pestë në 2018, ishim si adoleshentë me aspiratën origjinale, të shtyrë përpara me vullnet të paepur;Viti i dhjetë në 2023, ne jemi si një rini e fuqishme me vendosmëri dhe qetësi, s...Lexo më shumë»

 • Tranzicioni dhe Inovacioni në 2023 IWF
  Koha e postimit: Tetor-14-2022

  Fokusimi në inteligjencën dixhitale, tranzicionin dhe inovacionin China (Shanghai) Int'l Health, Wellness, Fitness Expo do të kujdeset për mundësinë e re të inteligjencës dixhitale dhe sporteve gjithëpërfshirëse, duke mbledhur elementë shëndetësorë të shkencës dhe teknologjisë, duke ekspozuar burimet e produkteve, ...Lexo më shumë»

 • Shtrirja e ekspozitës dhe plani i dyshemesë
  Koha e postimit: Tetor-14-2022

       Lexo më shumë»

 • SHËRBIMET E EKSPOZUESVE
  Koha e postimit: Tetor-14-2022

  1. Promovimi i platformës Uebsajti zyrtar i IWF në gjuhën kineze:https://www.ciwf.com.cn/ Uebfaqja zyrtare e IWF në anglisht:https://www.ciwf.com.cn/en/ Promovoni produktet dhe shërbimet e ekspozuesve, ndihma e markës promovimi, duke përfshirë LOGO / prezantimin e ndërmarrjes / informacionin e produktit avantazh, etj. Ni...Lexo më shumë»

 • Lista e ceremonive të fitnesit në Kinë
  Koha e postimit: Tetor-14-2022

  Lista e ceremonive të fitnesit në Kinë IWF Festivali i Fitnesit në Kinë ka qenë për dhjetë vjet, gjithmonë aderoni në krijimin e një festivali të fitnesit të modës të integruar me forumin e grupeve të mendimit, konkursin, ceremoninë e çmimeve, edukimin, trajnimin, përvojën interaktive për industrinë e fitnesit sportiv eli...Lexo më shumë»

 • Rishikimi i Fitnesit në Kinë 2022
  Koha e postimit: Tetor-14-2022

  Rishikimi i Forumit Think Tank të Ceremonisë së Fitnesit në Kinë 2022 Fokusimi në zhvillimin e tendencave të industrisë për të ndihmuar përmirësimin e ri industrial Në sfondin e sloganit "National Fitness", industria vendase e fitnesit po shkëlqen me vitalitet të ri...Lexo më shumë»

 • Të dhënat e ekspozitës
  Koha e postimit: Tetor-14-2022

   Lexo më shumë»

 • Fund IWF 2022, por fillim i ri!Shihemi marsin e ardhshëm!
  Koha e postimit: Tetor-14-2022

  Më 1 shtator 2022, Ekspozita Ndërkombëtare e Fitnesit të IWF u përmbyll me sukses në Qendrën Ndërkombëtare të Ekspozitës Nanjing!Meqenëse industria e këtij viti e ka pritur shumë ekspozitën e sporteve dhe fitnesit, ekspozita e sivjetme ka shumë rëndësi dhe pritshmëri.Pavarësisht okupimeve të përsëritura...Lexo më shumë»