Прес и медиуми

 • Студиите покажуваат дека вежбањето го намалува ризикот од дијабетес тип 2
  Време на објавување: 17-11-2022 година

  ОД:Кара Розенблум Физичката активност може да помогне да се намали ризикот од развој на дијабетес тип 2.Една неодамнешна студија во Diabetes Care покажа дека жените кои добиваат повеќе чекори имаат помал ризик од развој на дијабетес, во споредба со жените кои се повеќе седечки.1 И студија во списанието Metabolites покажа ...Прочитај повеќе»

 • Зошто повеќе мажи би требало да го пуштат Пилатес – како Ричард Осман
  Време на објавување: 17-11-2022 година

  Од:Кара Розенблум Потешко е отколку што изгледа, како што презентерката „Бесцелна“ му кажува на Пруденс Вејд.Откако наполнил 50 години, Ричард Осман сфатил дека треба да најде тип на вежбање во која всушност ужива - и конечно се решил на реформаторот Пилатес.„Почнав да се занимавам со пилатес оваа година, што го ...Прочитај повеќе»

 • EWG го ажурира списокот со валкани десетици за 2022 година - дали треба да го користите?
  Време на објавување: 17-11-2022 година

  Работната група за животна средина (EWG) неодамна го објави својот годишен водич за купувачи за пестициди во производството.Водичот ја вклучува листата Dirty Dozen со дванаесет овошја и зеленчук кои имаат најмногу остатоци од пестициди и списокот Clean Fifteen на производи со најниски нивоа на пестициди.Прочитај повеќе»

 • 2023 IWF претходна регистрација!
  Време на објавување: Октомври-25-2022 година

  Официјално е отворена претрегистрацијата на IWF за 2023 година!Ве молиме прво направете ја регистрацијата!Линк за пред-регистрација Првата година во 2014 година, бевме новородени, толку млади што може само да се сопнува како дете на слепо;Петтата година во 2018 година бевме како тинејџери со оригиналниот...Прочитај повеќе»

 • Среќна 10-годишнина за 2023 IWF!
  Време на објавување: Октомври-14-2022 година

  Првата година во 2014 година, бевме новороденчиња, толку млади што може само да се сопнува како дете на слепо;Петтата година во 2018 година, бевме како тинејџер со првобитниот стремеж, притиснат напред со нескротлива волја;Десеттата година во 2023 година, ние сме како енергична младост со цврсти и смирени, с...Прочитај повеќе»

 • Транзиција и иновации во 2023 година IWF
  Време на објавување: Октомври-14-2022 година

  Фокус на дигитална интелигенција, транзиција и иновации Кина (Шангај) Int'l Health, Wellness, Fitness Expo ќе се грижи за новата можност за дигитална интелигенција и сеопфатен спорт, собирање здравствени елементи на науката и технологијата, изложување на ресурсите на производите, ...Прочитај повеќе»

 • Опсег на изложба и план на подот
  Време на објавување: Октомври-14-2022 година

       Прочитај повеќе»

 • УСЛУГИ НА ИЗЛОЖУВАЧИТЕ
  Време на објавување: Октомври-14-2022 година

  1.Промоција на платформата Официјална веб-страница на IWF на кинески:https://www.ciwf.com.cn/ Официјална веб-локација на IWF на англиски:https://www.ciwf.com.cn/en/ Промовирајте производи и услуги на изложувачите, помогнете бренд промоција, вклучувајќи ЛОГО / вовед во претпријатието / информации за предностите на производот, итн. Ни...Прочитај повеќе»

 • Список на фитнес церемонии во Кина
  Време на објавување: Октомври-14-2022 година

  Список на фитнес церемонии во Кина IWF Фитнес фестивалот во Кина е веќе десет години, секогаш придржувајте се кон создавање моден фитнес фестивал интегриран со тинк-тенк форум, натпревар, церемонија на награди, образование, обука, интерактивно искуство за спортската фитнес индустрија ели...Прочитај повеќе»

 • Преглед на фитнесот во Кина во 2022 година
  Време на објавување: Октомври-14-2022 година

  Преглед на Фитнес-церемонијата на Кина во 2022 година Тинк-тенк форум Фокус на развојот на индустриските трендови за помош на новото индустриско надградување Под позадината на слоганот „Национална фитнес“, домашната фитнес индустрија блеска со нова виталност...Прочитај повеќе»

 • Податоци за изложбата
  Време на објавување: Октомври-14-2022 година

   Прочитај повеќе»

 • Крај на ИВФ во 2022 година, но нов почеток!Се гледаме следниот март!
  Време на објавување: Октомври-14-2022 година

  На 1 септември 2022 година, Меѓународната фитнес изложба на IWF беше успешно завршена во Меѓународниот експо центар Нанџинг!Бидејќи овогодинешната индустрија долгоочекувана изложба за спорт и фитнес, овогодинешната изложба носи премногу значење и очекувања.И покрај повторените о...Прочитај повеќе»