• banderola1
 • banderola1
 • banderola1
 • CSE网站bannar
 • CSE网站bannar

2024 MË E PLOTË DHE MË E PLOTË

 • Zona e ekspozimit 85,000 m2
 • Marka 1000+
 • Blerësit 75,000+
 • Aktivitetet 100+

Tregti OEM dhe ODM e huaj

Për të treguar markat, produktet, shërbimet dhe produktivitetin kinez, IWF do të vendosë një pavijon të veçantë për biznesin e huaj të tregtisë OEM & ODM.Ai do të mbledhë të gjitha llojet e pajisjeve të fitnesit dhe që lidhen me krijimin e një platforme më të mirë eksportuese.Zona gjithashtu do të jetë e pajisur me sallon kafeje, depozitë bagazhesh dhe sallë takimesh VIP.
Mëso më shumë

Akomodim pa pagesë me 4 yje

100 Dhomat I pari vjen, i pari shërbehet
Mëso më shumë

mblesëri

Bashkohuni në takimet e prokurimit të IWF SHANGHAI për të shfrytëzuar sa më shumë kohën tuaj në Shanghai
Mëso më shumë
 • 打印
 • dfe5ccc6
 • logo
 • 9463d95e
 • f029f8c7
 • 930f22dc
 • DHZlogo
 • DHZlogo
 • DHZlogo
 • DHZlogo
 • DHZlogo
 • 打印