Pse Ekspozita

WTREGU HY KINA

Një nga tregjet më të mëdha dhe potenciale të sporteve dhe fitnesit në botë

Sipas raportit të Byrosë Kombëtare të Statistikave, në Kinë, afro 400 milionë njerëz marrin pjesë rregullisht në ushtrime fizike në fund të vitit 2019. Sipas 'Raportit të të dhënave të industrisë së fitnesit të Kinës 2019' i cili është publikuar nga Qendra e të Dhënave Santi Yun, Kina ka bëhet vendi me numrin më të madh të klubeve të fitnesit në botë.Deri në fund të vitit 2019, ka 49,860 klube fitnesi në Kinën kontinentale, me 68.12 milionë popullsi fitnesi, që përbëjnë 4.9% të të gjithë popullsisë.Popullsia e fitnesit u rrit me 24.85 milionë gjatë vitit 2018, një rritje prej 57.43%.

Hapësirë ​​e madhe biznesi e industrisë së fitnesit në Kinë

Në vitin 2019, numri i përgjithshëm i popullsisë së fitnesit në të gjithë industrinë e fitnesit të Kinës është rreth 68.12 milionë, që është më i lartë se ai në SHBA për sa i përket numrit absolut të anëtarëve.Megjithatë, nën bazën totale të popullsisë prej 1.395 miliardë, shkalla e depërtimit prej 4.9% të popullsisë së fitnesit në Kinë është shumë e ulët.Në SHBA, kjo normë është 20.3%, që është 4.1 herë më e lartë se ajo e Kinës.Norma mesatare e Evropës është 10.1%, që është 2.1 herë më e lartë se ajo e Kinës.

Nëse duam të arrijmë ritmin e SHBA-së dhe Evropës, Kina do të shtojë të paktën 215 milionë e 72.78 milionë popullsi fitnesi, si dhe rreth 115,000 dhe 39,000 klube fitnesi dhe do të krijojë 1,33 milionë e 450,000 vende pune për trajnerë (duke përjashtuar punonjësit e tjerë ).Kjo është një hapësirë ​​e madhe biznesi e industrisë së fitnesit në Kinë.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Të dhënat nga: Raporti i të dhënave të industrisë së fitnesit të Kinës 2019

Krahasimi i shkallës së industrisë së fitnesit midis Kinës dhe SHBA-së dhe Evropës

Rajon Klubet e fitnesit Popullsia e fitnesit (milion) E gjithë popullsia (milion) Penetrimi i popullsisë së fitnesit (%)
Kina kontinentale 49860 68.12 1.395 4.90
Hong Kong, Kinë 980 0.51 7.42 6.80
Tajvan, Kinë 330 0.78 23.69 3.30
Shtetet e Bashkuara të Amerikës 39.570 62.50 327 20.30
Gjermania 9,343 11.09 82,93 13.40
Italia 7700 5.46 60.43 9.00
Mbretëria e Bashkuar 7038 9.90 66,49 14.90
Franca 4370 5.96 66,99 8.90

Të dhënat nga: Raporti i të dhënave të industrisë së fitnesit të Kinës 2019, Profilet e Suksesit të IHRSA 2019, Raporti i Tregut Evropian të Shëndetit dhe Fitnesit 2019

Rritje e shpejtë e vlerës së prodhimit të industrisë së fitnesit të Kinës

Nga viti 2012 deri në vitin 2019, vlera e prodhimit të industrisë së fitnesit të Kinës u rrit me shpejtësi, me një rritje prej 60.82% gjatë 8 viteve

IWF SHANGHAI Fitness ExpoTë dhënat nga: Baza e të dhënave të Institutit Kërkimor të Industrisë së Biznesit në Kinë

PSE TË ZGJEDHNI IWF

Platforma kryesore e tregtisë së fitnesit dhe mirëqenies në Azi

Si një ekspozitë kryesore e fitnesit dhe mirëqenies në Azi, IWF është e bazuar në Shangai dhe po zhvillohet me Industrinë e fitnesit në Kinë.IWF SHANGHAI i tregon KINA MANUFACTURER në të gjithë botën, jo vetëm duke ndërtuar një platformë çiftimi tregtar efikas midis kompanive/markave kombëtare dhe blerësve, por edhe idealin për markat ndërkombëtare që hyjnë në Kinë.

IWF SHANGHAI Fitness Expo IWF SHANGHAI Fitness Expo IWF SHANGHAI Fitness Expo IWF SHANGHAI Fitness Expo