Baza e prodhuesit

bazë

Shandong

Ningjin:Shumica e bazës së prodhuesve kinezë për pajisjet komerciale të fitnesit

Qingdao:Përqendrimi i pajisjeve të fitnesit eksportues të nivelit të lartë

 

 

Zhejiang

Yongkang:Fabrikat e pajisjeve dhe objekteve funksionale në Kinën Lindore

Yiwu:Qendra më e madhe e shitjes me shumicë të mallrave në Kinë

 

 

Fujian:

Xiamen:OEM&ODM për pajisjet e fitnesit në shtëpi

Quanzhou:Qendër shitje me pakicë për veshje dhe atlete

Fu'an:Qendra prodhuese për mirëqenie, rehabilitim dhe masazh etj.

 

 

Jiangsu

Nantong:Prodhuesit për aksesorë fitnesi

 

 

Guangdong:

Guangzhou dhe Shenzhen:Porta FOB për eksport

CIST头图