Udhëzime transporti

Shanghai New International Expo Center (SNIEC) ndodhet në Pudong New District, Shangai dhe është lehtësisht i aksesueshëm duke përdorur shumë mjete transporti.Ndërkëmbimi i trafikut publik i quajtur 'Longyang Road Station' për autobusët, linjat e metrosë dhe maglev, qëndron rreth 600 metra larg nga SNIEC.Duhen rreth 10 minuta për të ecur nga 'Longyang Road Station' deri në terrenin e panairit.Për më tepër, Linja 7 e Metrosë është drejtpërdrejt në SNIEC në Stacionin Rrugor Huamu, dalja 2 e të cilit është afër Sallës W5 të SNIEC.

Aeroplan
Treni
Makinë
Autobus
Taksi
Metro
Aeroplan

SNIEC ndodhet në gjysmë të rrugës ndërmjet Aeroportit Ndërkombëtar Pudong dhe Aeroportit Hongqiao, 33 km larg nga Aeroporti Ndërkombëtar Pudong në lindje dhe 32 km larg nga Aeroporti Hongqiao në perëndim.

Aeroporti Ndërkombëtar Pudong --- SNIEC

Me taksi:rreth 35 minuta, rreth 95 RMB

Nga maglev:vetëm 8 minuta, 50 RMB për biletë teke dhe 90 RMB për biletë vajtje-ardhje

Me linjën e autobusit të aeroportit:linjat nr.3 dhe nr.6;rreth 40 minuta, 16 RMB

Me metro: Linja 2 në stacionin rrugor Longyang.Nga atje mund të ecni drejtpërsëdrejti drejt SNIEC ose të ndërroni Linjën 7 në Stacionin Rrugor Huamu;rreth 40 minuta, 6 RMB

Aeroporti Hongqiao --- SNIEC

Me taksi:rreth 35 minuta, rreth 95 RMB

Me metro: Linja 2 në stacionin rrugor Longyang.Nga atje mund të ecni drejtpërsëdrejti drejt SNIEC ose të ndërroni Linjën 7 në Stacionin Rrugor Huamu;rreth 40 minuta, 6 RMB

Linja telefonike e Aeroportit Ndërkombëtar Pudong: 021-38484500

Linja telefonike e Aeroportit Hongqiao: 021-62688918

Treni

Stacioni hekurudhor i Shangait --- SNIEC

Me taksi:rreth 30 minuta, rreth 45 RMB

Me metro:Linja 1 në Sheshin e Popullit, më pas ndërroni Linjën 2 në Stacionin Rrugor Longyang.Nga atje mund të ecni drejtpërsëdrejti drejt SNIEC ose të ndërroni Linjën 7 në Stacionin Rrugor Huamu;rreth 35 minuta, RMB 4

Stacioni hekurudhor i Shangait Jugor --- SNIEC

Me taksi: rreth 25 minuta, rreth 55 RMB.

Me metro:Linja 1 në Sheshin e Popullit, më pas ndërroni Linjën 2 në Stacionin Rrugor Longyang.Nga atje mund të ecni drejtpërsëdrejti drejt SNIEC ose të ndërroni Linjën 7 në Stacionin Rrugor Huamu;rreth 45 minuta, rreth 5 RMB

Stacioni Hekurudhor Shanghai Hongqiao --- SNIEC

Me taksi:rreth 35 minuta, rreth 95 RMB

Me metro:Linja 2 në stacionin rrugor Longyang.Nga atje mund të ecni drejtpërsëdrejti drejt SNIEC ose të ndërroni Linjën 7 në Stacionin Rrugor Huamu;rreth 50 minuta;rreth 6 RMB.

Linja telefonike e hekurudhave të Shangait: 021-6317909

Linja telefonike e Hekurudhave Jugore të Shangait: 021-962168

Makinë

SNIEC ndodhet në kryqëzimin e rrugëve Longyang dhe Luoshan që çojnë nga qendra e qytetit mbi Urën Nanpu dhe Urën Yangpu përmes Pudong dhe është e lehtë për t'u aksesuar me makinë.

Parqet: Ka 4603 parkingje të dedikuara për vizitorët në qendrën e ekspozitës.

Tarifat e parkimit të makinave:RMB 5 = një orë, tarifa maksimale ditore = 40 RMB. Tarifat vlejnë për makinat dhe të gjitha automjetet e tjera të lehta.

Autobus

Një numër linjash të autobusëve publikë kalojnë përmes SNIEC, stacione fiksimi pranë SNIEC: 989, 975, 976, Daqiao Nr.5, Daqiao Nr.6, Huamu Nr.1, Linja Fangchuan, Linja Dongchuan, Linja e Aeroportit Nr.3, Linja e Aeroportit Nr.6.

Linja telefonike: 021-16088160

Taksi

Zyrat e rezervimit të taksive:

Taksi Dazhong - 96822

Taksi Bashi- 96840

Taksi Jinjiang - 96961

Taksi Qiangsheng- 62580000

Taksi Nonggongshang - 96965

Taksi Haibo - 96933

Metro

Stacionet e mëposhtme janë stacion shkëmbimi me Linjën 7 (zbrisni në Stacionin Rrugor Huamu):

Linja 1 - Rruga Chanshu

Linja 2 - Tempulli Jing'an ose rruga Longyang

Linja 3 - Rruga Zhenping

Linja 4 - Rruga Zhenping ose rruga Dong'an

Linja 6 - Rruga West Gaoke

Linja 8 - Rruga Yaohua

Linja 9 - Rruga Zhaojiabang

Linja 12 - Rruga e Mesme Longhua

Linja 13 - Rruga Changshou

Linja 16 - Rruga Longyang

Stacionet e mëposhtme janë stacion shkëmbimi me Linjën 2 (zbrisni në Stacionin Rrugor Longyang):

Linja 1 - Sheshi i Popullit

Linja 3 - Parku Zhongshan

Linja 4 - Parku Zhongshan ose Century Avenue

Linja 6 - Century Avenue

Linja 8 - Sheshi i Popullit

Linja 9 - Century Avenue

Linja 10 - Stacioni hekurudhor Hongqiao, Terminali 2 i Aeroportit Hongqiao ose Rruga e Nanjingut Lindor

Linja 11 - Rruga JIangsu

Linja 12 - Rruga West Nanjing

Linja 13 - Rruga West Nanjing

Linja 17 - Stacioni Hekurudhor Hongqiao

Stacionet e mëposhtme janë stacion shkëmbimi me Linjën 16 (zbrisni në Stacionin Rrugor Longyang):

Linja 11 - Rruga Luoshan