• B2Bbananr
 • B2Bbananr
 • 打印
 • banner1
 • banner1
 • banner1
 • banner1
 • CSE网站bannar
 • CSE网站bannar

2023 FULLER AND FULLEST

 • Изложбениот простор 85,000 sqm
 • брендови 1000+
 • купувачите 75,000+
 • Activities 100+

Странски ОЕМ и ODM трговија

За да се покаже кинески марки, производи, услуги и продуктивноста, IWF ќе постави посебен павилјон за странски ОЕМ и ODM трговија бизнис. Тоа ќе се соберат сите видови на фитнес опрема и поврзани да се создаде платформа подобро извоз. Оваа област, исто така, ќе се опремени со кафе дневна, багаж депозит и VIP сала за состаноци.
Научи повеќе

4-ѕвезда бесплатно сместување

100 соби прв дојден, прв услужен
Научи повеќе

matchmaking

Зачлени IWF ШАНГАЈ набавки состаноци за да се направи поголемиот дел од вашето време во Шангај
Научи повеќе
 • 打印
 • dfe5ccc6
 • логото
 • 9463d95e
 • f029f8c7
 • 930f22dc
 • DHZlogo
 • DHZlogo
 • DHZlogo
 • DHZlogo
 • DHZlogo
 • 打印