Опсег

微信图片_20221216103934
111

Младински фитнес и рекреација

Комерцијални/домаќинство

Мала фитнес опрема и додатоци

Опрема за следење на физиката

Поддршка на младинското спортско образование

Производи и обука

222

Клубски материјали и сродни

Клубски набавки/систем за управување

Операции за обука/организација

Спојување со синџири

Поставување на подот

ЕМС фитнес

Паметна облека

Кабинет за бања, кабинет за паметна брава и материјали за украсување клубови

Компанија за дизајн на простор

Систем за внатрешна околина

Голф во затворен простор

Производи за топка, борба

333

Опрема за базен, објект и апарати

Опрема за базен

Опрема за пливање

СПА

Опрема за третман на вода во базенот и слична опрема

Приватен базен

Дворот на вилата

Пејзаж

Детски рекреативни капацитети

444

Функционална здрава храна и материјал

Функционална храна

Здрава храна

Спортска исхрана

Функционални пијалоци

Суровина и пакување

Услуги од трета страна

555

Прекугранична е-трговија

Спортски производи

Здравје и медицинска нега

Фитнес чевли и облека

Интегрирани услуги за прекугранична е-трговија

 

666
777

Спортско биро за провинции и наведува, локална асоцијација на спортска индустрија

888

Служба за спортски туризам