• IWF Shanghai Kabugaran Expo
  • IWF Shanghai Kabugaran Expo
  • IWF Shanghai Kabugaran Expo
  • IWF Shanghai Kabugaran Expo

2020 IWF Shanghai

Slogan: Maha Suci proceeds, Jieun Robah

  • Area Exhibiting 90.000 sqm
  • merek 800+
  • pembeli 70,000+
  • Oversea pembeli 1,600+

OEM asing & ODM Trade

Pikeun némbongkeun merek Cina, produk, jasa jeung produktivitas, IWF bakal nangtukeun hiji paviliun hususna pikeun OEM & ODM dagang bisnis asing. Bakal ngumpulkeun sagala jinis parabot kabugaran sarta nu patali jeung nyieun platform hadé exporting. wewengkon ogé bakal dilengkepan warnet lounge, deposit bagasi sarta kamar pasamoan VIP.
Diajar deui

4-Star Free akomodasi

100 Kamar Mimiti Kita Hayu, munggaran Ngawula
Diajar deui

Matchmaking

Gabung IWF Shanghai Rapat Ngayakeun sangkan paling waktu anjeun dina Shanghai
Diajar deui
  • 打印
  • dfe5ccc6
  • logo
  • 9463d95e
  • f029f8c7
  • 930f22dc
  • DHZlogo
  • DHZlogo
  • DHZlogo
  • DHZlogo
  • DHZlogo
  • 打印