• IWF SHANGHAI Fitness Expo
  • IWF SHANGHAI Fitness Expo
  • IWF SHANGHAI Fitness Expo
  • IWF SHANGHAI Fitness Expo

2020 IWF SHANGHAI

Slogan: Kamulyan neruske, Priksa Ganti

  • Area mameraken 90.000 sqm
  • Brands 800+
  • Buyers 70,000+
  • Oversea Buyers 1,600+

OEM manca Potongan Trade

Kanggo nuduhake Cina merek, produk, layanan lan produktivitas, IWF bakal nyetel paviliun mligi OEM & ODM perdagangan bisnis manca. Iku bakal ngumpulake kabeh jinis peralatan fitness lan related kanggo nggawe platform luwih ngekspor. wilayah uga bakal dilengkapi karo cafe Lounge, simpenan bagasi lan meeting room VIP.
sinau luwih lengkap

4-Star Free Accommodation

100 Rooms dhisik Ayo, First Ngawula
sinau luwih lengkap

Matchmaking

Join IWF SHANGHAI rapat Procurement kanggo nggawe paling wektu ing Shanghai
sinau luwih lengkap
  • 打印
  • dfe5ccc6
  • logo
  • 9463d95e
  • f029f8c7
  • 930f22dc
  • DHZlogo
  • DHZlogo
  • DHZlogo
  • DHZlogo
  • DHZlogo
  • 打印