3 дена бесплатно сместување

 

2-3 дена бесплатно сместување

(Рок: 15 јануари 2024 година, 100 соби, прв дојден прв услужен.)

Почитувани посетители, со цел да изградите професионална фитнес платформа за изложувачи и посетители, можете да аплицирате за бесплатно сместување со кликнување на овој линкhttp://donnor.cn/yqg8регистрира.Материјалите што треба да ги поставите се следниве:

1. Деловна лиценца

2. Сертификација за актуелна положба

3. Сите датотеки што го докажуваат вашиот бизнис во спортот/фитнес индустријата

Ќе ве информираме дали апликацијата е успешна или не преку е-пошта.Ако имате какви било прашања, ве молиме е-пошта до г-ѓа Џени доiwf@donnor.com.

Забелешка:

1. Организаторот покрива само 3 дена сместување, дополнителните термини треба да ги покриете сами.

2. Хотелската соба ќе биде резервирана само кога ќе го добиете писмото за потврда.Ве молиме донесете го вашето писмо за потврда за да можете да го покажете во хотелот за да уживате во бесплатно сместување.

3.Доколку не можете да пристигнете во хотелот навреме, ве молиме информирајте не 7 дена порано што може да се сокрие без трошоци.

процедурата за аплицирање
pdf

Формулар за апликација за сместување