ВИДЕЊЕ |40 ГОДИНИ СИЛНИ

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Очекуваната 2020 година 7thКина (Шангај) Меѓународен саем за здравје, здравје, фитнес (кратенка за: IWF SHANGHAI Fitness Expo) конечно се одржа во жешкото лето во Шангај, како прв саем за велнес и фитнес индустрија.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Можеби сте молчеле толку долго, време е возбудено да го проверите моментот на IWF SHANGHAI Fitness Expo со Fitness Solutions.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Fitness Solutions се наоѓа во N1A03, изложувајќи ги четирите трговци на брендови MONAMI, Hoist, Merrithew и Pulse.

 

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

HOIST доаѓа од Соединетите Држави на Америка, обрнувајќи внимание на истражување и развој на производи долго време.HOIST е најквалификувана опрема за јачина.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

HOIST ја изложи новата серија CLUB LINE во IWF SHANGHAI Fitness Expo.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Уникатниот лизгачки систем за избор на тежина ви овозможува лесно да ја менувате тежината.3-те вида рачки можат соодветно да го тренираат мускулот на грбот.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

HOIST е секогаш наклонетост на професионалниот фитнес.

 

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Fitness Solutions е ексклузивен дистрибутер за Pulse Fitness од Велика Британија, HOIST од Америка, кој се фокусира само на опрема за сила и како и францускиот фитнес бренд MONAMI.Fitness Solutions е, исто така, ексклузивен дистрибутер на опрема за Merrithe - лидери во движењето со внимание за Јужна Кина.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Седиштето на Fitness Solutions е во Шангај и има канцеларии во Нанџинг, Хангжу, Шаоксинг, Ченгду, Чонгкинг, Шенжен, Гуангжу, Вухан, Чангша, Фужоу, Пекинг, Шиџиажуанг, Тијанџин, Шенјанг и Далиан итн. Од своето основање во 20 е посветена да обезбеди сеопфатни фитнес решенија за спортски сали, фитнес клубови и студиа за лична едукација со врвна опрема и професионални услуги.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Fitness Solutions е посветен на оптимизирање на искуството на корисниците и подобрување на ефективноста на своите менаџери.Fitness Solutions ги воведува популарните, интересни и уникатни фитнес производи и курсеви за обука во домашната фитнес индустрија.Fitness Solutions повеќе не е единствен добавувач на традиционална фитнес опрема, но исто така обезбедува разновидна дополнителна услуга со додадена вредност за да се создаде целосен опсег на 2D распоред за клиентите и да се обезбедат реални 3D прикажувања, а исто така приспособува уникатни и иновативни курсеви за обука кои ќе ефикасно го подобрува фитнес искуството на членовите и му помага на раководството да работи поуспешно.

 

IWF SHANGHAI Fitness Expo:

8-10 април, 2021 година

Нов меѓународен изложбен центар во Шангај

http://www.ciwf.com.cn/en/

#iwf #iwf2020 #iwf2021 #iwfshanghai

#fitness #fitnessexpo #fitnessexhibition #fitnesstradeshow

#ExhibitorsofIWF #HOIST #FitnessSolutions

#ФитнесОпрема #MONAMI #Merrithew #Puls

#Неблагодарна работа #Велосипед #SpinningBike #Spinning #Strength

#Гра #Кетлбел #Мрена #Медицина

#OEM #ODM #OBM #Производител #Фабрика

#Кина #Шангај #САД #САД #Калифорнија

#совпаѓање #пар #ОнлајнИзложба #B2B #B2C


Време на објавување: 20.08.2020