HOIST |40 ÅR STERK

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Forventet 2020 den 7thChina (Shanghai) Int'l Health, Wellness, Fitness Expo (forkortelse for: IWF SHANGHAI Fitness Expo) har endelig blitt holdt i den varme sommeren i Shanghai, som den første messen for velvære- og treningsindustrien.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Kanskje du har vært stille så lenge, er det på tide å sjekke høydepunktet av IWF SHANGHAI Fitness Expo begeistret med Fitness Solutions.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Fitness Solutions ligger i N1A03, og viser de fire trumfmerkene MONAMI, Hoist, Merrithew og Pulse.

 

IWF SHANGHAI Fitness Expo

HOIST kommer fra USA, og har vært oppmerksom på forskning og utvikling av produkter i lang tid.HOIST er et anerkjent mest kvalifisert styrkeutstyr.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

HOIST stilte ut den nye CLUB LINE-serien i IWF SHANGHAI Fitness Expo.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Det unike skyvevektssystemet lar deg enkelt endre vekt.De 3 typene håndtak kan trene ryggmuskelen deretter.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

HOIST er alltid profesjonell fitnesss favør.

 

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Fitness Solutions er eksklusiv distributør for Pulse Fitness fra Storbritannia, HOIST fra Amerika som kun fokuserer på styrkeutstyr og i tillegg til det franske treningsmerket MONAMI.Fitness Solutions er også den eksklusive utstyrsdistributøren for Merrithe – ledere innen oppmerksom bevegelse for Sør-Kina.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Fitness Solutions hovedkontor er i Shanghai og har kontorer i Nanjing, Hangzhou, Shaoxing, Chengdu, Chongqing, Shenzhen, Guangzhou, Wuhan, Changsha, Fuzhou, Beijing, Shijiazhuang, Tianjin, Shenyang og Dalian etc. Siden etableringen i 2006 har Fitness Solutions er forpliktet til å tilby omfattende treningsløsninger for treningssentre, treningsklubber og studioer for personlig utdanning med avansert utstyr og profesjonelle tjenester.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Fitness Solutions er dedikert til å optimalisere brukeropplevelsen og forbedre effektiviteten til sine ledere.Fitness Solutions introduserer de populære, interessante og unike treningsproduktene og treningskursene til den innenlandske treningsindustrien.Fitness Solutions er ikke lenger en enkelt leverandør av tradisjonelt treningsutstyr, men tilbyr også en rekke ekstra verdiøkende tjenester for å skape et komplett spekter av 2D-layout for kunder og gi realistiske 3D-gjengivelser, og tilpasser også unike og innovative treningskurs som vil forbedre treningsopplevelsen til medlemmene effektivt og hjelpe ledelsen til å fungere mer vellykket.

 

IWF SHANGHAI Fitness Expo:

8.–10. april 2021

Shanghai New International Expo Center

http://www.ciwf.com.cn/en/

#iwf #iwf2020 #iwf2021 #iwfshanghai

#fitness #fitnessexpo #fitnessutstilling #fitnessmesse

#Utstillere avIWF #HOIST #FitnessSolutions

#Treningsutstyr #MONAMI #Merrithew #Puls

#Tredemølle #Sykkel #SpinningBike #Spinning #Styrke

#Dumbell #Kettlebell #Barbell #Medicineball

#OEM #ODM #OBM #Produsent #Fabrikk

#Kina #Shanghai #USA #USA #California

#matchmaking #par #Nettutstilling #B2B #B2C


Innleggstid: 20. august 2020