CPT Super Manufacturer присуствуваше на IWF SHANGHAI Fitness Expo

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

На 5thЈули, 3-дневниот 7th2020 Кина (Шангај) меѓународно здравје, здравје, фитнес изложба заврши.Како водечки бренд на кинеска спортска исхрана, CPT присуствуваше на IWF SHANGHAI Fitness Expo како гордост на кинеските производи и ја изгради славата за квалитетот на Made-in-China преку концептна изложба „супер производител“, нов ажуриран пакет, силни производи и обединување со Икони и KOLs.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Најимпресивното во IWF SHANGHAI Fitness Expo е убавиот штанд.Супер производителот на CPT во Гуан, Хебеи започна со работа во јуни.Виртуелниот пристигна во Шангај во јули.Портокалово-црниот производител привлече многу посетеност за да се фотографира и да добие длабоко чувство, што направи нова знаменитост.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Освен тоа, до штандот стигнаа и портпаролите на КПТ, како Аквила ЖЕНГ, Менги ЛИУ и Ченлонг ВУ итн. Тие се фотографираа со посетителите, играа игри, испраќаа подароци и научија неколку фитнес совети на лице место, што ги натера сите посетители да играат и да учат , навистина наградувачко.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Во супер производителот, посетителите можат да ги разберат производите по вкус, функција и метод под водство на експерти.Сите посетители имаат можност да комуницираат и да комуницираат со шампионите лице в лице.CPT комбинираше бренд, продажба, производство и истражување заедно, што подлабоко го вкоренија квалитетот на Made-in-China.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Потопното искуство бара секакво чувство.Испробувањето на вкусот е суштински дел на изложбата, а CPT го достигна најдоброто, носејќи 5 главни производи во IWF, протеин од сурутка, креатин-Mg-цинк, засилувач на овошни мускули, нов ажуриран 3D Л-карнитин и ново објавен нула пијалок.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Дури и ако не можете да стигнете до IWF SHANGHAI Fitness Expo, можете исто така да ја посетите изложбата преку онлајн пренос во живо.Дневната соба на IWF SHANGHAI Fitness Expo и светскиот шампион Aquila ZHENG покажаа на CPT каде можете да купите производи со попуст.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Повеќе од производи, можете да најдете и CPT за време на професионалниот натпревар за бодибилдинг и фитнес во Кина 2020 CBBA Pro CPT (Шангај), кој беше првата станица за 2020 година. Шампионскиот тим на CPT доби и многу награди.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Со серија активности, CPT реализира ажурирање за бренд, производ и индустриски синџир за развој на јавен маркетинг.Со жедта да се биде помлад и попрофесионален, CPT ќе продолжи да ја промовира идејата за квалитетот на Made-in-China, откривајќи нова виталност.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

 

IWF SHANGHAI Fitness Expo:

8-10 април, 2021 година

Нов меѓународен изложбен центар во Шангај

http://www.ciwf.com.cn/en/

#iwf #iwf2020 #iwf2021 #iwfshanghai

#fitness #fitnessexpo #fitnessexhibition #fitnesstradeshow

#ExhibitorsofIWF #CPT #MadeinChina

#Whey #WheyProtein #AminoAcid #BCAA

#Пумпа #Енергија #ЛКарнитин #Карнитин

#протеини #тренинг #предработа #посттренинг #диета #слабеење

#Muscle #BuildMuscle #Performance #HanhancePerformance

#Здрав начин на живот #Сила #зголеми јачина #слабеење

#Кина #Шангај #Хебеи #Гуан #Производител #Фабрика #Погон

#совпаѓање #пар #ОнлајнИзложба #B2B #B2C


Време на објавување: август-06-2020 година