CPT Super Manufacturer посети IWF SHANGHAI Fitness Expo

IWF SHANGHAI Fitness Expo

На 5thЮли, 3-дневен 7th2020 China (Shanghai) Int'l Health, Wellness, Fitness Expo приключи.Като водеща марка на китайска спортна храна, CPT присъства на IWF SHANGHAI Fitness Expo като гордост на китайските продукти и изгради славата за качеството на Made-in-China чрез концептуално изложение „супер производител“, нов актуализиран пакет, силни продукти и обединяване с Икони и KOL.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Най-впечатляващото в IWF SHANGHAI Fitness Expo е красивият щанд.Суперпроизводителят на CPT в Гуан, Хъбей започна работа през юни.Виртуалният пристигна в Шанхай през юли.Производителят на оранжево и черно привлече много посетители, за да направят снимка и да получат дълбоко усещане, което направи нова забележителност.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Освен това, говорители на CPT също достигнаха до щанда, като Aquila ZHENG, Mengyi LIU и Chenlong WU и т.н. Те направиха снимки с посетителите, играха игри, изпратиха подаръци и научиха някои фитнес съвети на място, което накара всички посетители да играят и да учат , наистина възнаграждаващо.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

В супер производителя посетителите могат да разберат продуктите по вкус, функция и метод под ръководството на експерти.Всички посетители имат възможност да общуват и взаимодействат с шампионите лице в лице.CPT комбинира марка, продажби, производство и изследвания заедно, което вкоренява качеството на Произведено в Китай по-дълбоко.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Потапящото изживяване се нуждае от цялото усещане.Опитването на вкуса е съществена част от изложбата и CPT успя да постигне най-доброто, като представи 5 основни продукта на IWF, суроватъчен протеин, креатин-Mg-цинк, плодов мускулен гейнер, нов актуализиран 3D L-карнитин и нова пусната нулева напитка.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Дори и да не можете да стигнете до IWF SHANGHAI Fitness Expo, можете също да посетите изложението чрез онлайн предаване на живо.Залата на живо както на IWF SHANGHAI Fitness Expo, така и на световния шампион Aquila ZHENG показаха CPT, където можете да закупите продукти с отстъпка.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Повече от продукти, можете също да намерите CPT по време на „One First“ 2020 CBBA Pro China Bodybuilding & Fitness Vocational Competition (Шанхай), което беше първата станция за 2020 г. Отборът на шампионите на CPT също получи много награди.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Чрез поредица от действия CPT реализира актуализация за марка, продукт и индустриална верига за развитие на публичен маркетинг.С жаждата да бъдем по-млади и по-професионални, CPT ще продължи да насърчава идеята за качеството на Произведено в Китай, откривайки нова жизненост.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

 

IWF SHANGHAI Fitness Expo:

8-10 април 2021 г

Нов международен експо център в Шанхай

http://www.ciwf.com.cn/en/

#iwf #iwf2020 #iwf2021 #iwfshanghai

#fitness #fitnessexpo #fitnessexhibition #fitnesstradeshow

#Изложителина IWF #CPT #MadeinChina

#Суроватъчен #Суроватъчен протеин #Аминокиселина #BCAA

#Помпа #Енергия #LCarnitine #Carnitine

#Протеин #Тренировка #Предиработа #Следтренировка #Диета #Отслабване

#Muscle #BuildMuscle #Performance #EnhancePerformance

#Здравословен начин на живот #Сила #Увеличаване на силата #Отслабване

#Китай #Шанхай #Хъбей #Гуан #Производител #Фабрика #Завод

#сватовство #двойка #Онлайн изложба #B2B #B2C


Време на публикуване: 6 август 2020 г