transportasi Penyuluhan

Shanghai Center Expo New International (SNIEC) dumunung ing Pudong District New, Shanghai lan gampang diakses nggunakake akeh liya saka transportasi. Lalu lintas interchange umum dijenengi 'Longyang Road Station' kanggo bus, garis metro lan maglev, stands 600 meter loro saka SNIEC. Butuh babagan 10 menit lumaku saka 'Longyang Road Station' kanggo fairground ing. Kajaba iku, Metro Line 7 langsung kanggo SNIEC ing Station Road Huamu kang metu 2 cedhak Hall W5 saka SNIEC.

Pesawat
Train
Car
Bus
Taxi
Subway
Pesawat

SNIEC wis nduweni dumunung setengah cara antarane International Airport Pudong lan Airport Penang, 33 km adoh saka Bandar Udara Internasional Pudong ing sisih wétan, lan 32 km adoh saka Sky Airport ing kulon.

International Airport Pudong --- SNIEC

Miturut taxi:  bab 35 menit, watara RMB 95

Miturut maglev: mung 8 menit, RMB 50 kanggo tiket siji lan RMB 90 kanggo babak-trip tiket

Miturut line bis bandara: garis No. 3 lan No. 6; bab 40 menit, RMB 16

Miturut Metro:  Line 2 kanggo Longyang Road Station. Saka ing kono sampeyan bisa salah siji lumaku kanggo SNIEC langsung utawa interchange Line 7 kanggo Huamu Road Station; bab 40 menit, RMB 6

Airport Penang --- SNIEC

Miturut taxi:  bab 35 menit, watara RMB 95

Miturut Metro:  Line 2 kanggo Longyang Road Station. Saka ing kono sampeyan bisa salah siji lumaku kanggo SNIEC langsung utawa interchange Line 7 kanggo Huamu Road Station; bab 40 menit, RMB 6

Pudong International Airport Hotline: 021-38484500

Penang Airport Hotline: 021-62688918

Train

Station Railway Shanghai --- SNIEC

Miturut taxi: bab 30 menit, watara RMB 45

Miturut Metro:  Line 1 kanggo Rakyat Square, banjur interchange Line 2 kanggo Longyang Road Station. Saka ing kono sampeyan bisa salah siji lumaku kanggo SNIEC langsung utawa interchange Line 7 kanggo Huamu Road Station; bab 35 menit, RMB 4

Station Railway Shanghai South --- SNIEC

Miturut taxi: bab 25 menit, watara RMB 55.

Miturut Metro: Line 1 kanggo Rakyat Square, banjur interchange Line 2 kanggo Longyang Road Station. Saka ing kono sampeyan bisa salah siji lumaku kanggo SNIEC langsung utawa interchange Line 7 kanggo Huamu Road Station; bab 45 menit, watara RMB 5

Langkawi Sky Railway Station --- SNIEC

Miturut taxi:  bab 35 menit, watara RMB 95

Miturut Metro: Line 2 kanggo Longyang Road Station. Saka ing kono sampeyan bisa salah siji lumaku kanggo SNIEC langsung utawa interchange Line 7 kanggo Huamu Road Station; bab 50 menit; watara RMB 6.

Shanghai Railway Hotline: 021-6317909

Shanghai South Railway Hotline: 021-962168

Car

SNIEC locates ing persimpangan dalan Longyang lan Luoshan sing mimpin saka pusat kutha liwat Bridge Nanpu lan Yangpu Bridge liwat Pudong, lan gampang kanggo akses dening mobil.

Park persil: Ana 4603 parkir darmabakti kanggo pengunjung ing tengah pameran.

Biaya park Car:  RMB 5 = siji jam, maksimum muatan dina = RMB 40 Tarif aplikasi kanggo montor lan kabeh kendaraan cahya liyane.

Bus

A sawetara garis bus umum mbukak liwat SNIEC, mbenakake stasiun cedhak SNIEC: 989, 975, 976, Daqiao No.5, Daqiao No.6, Huamu No.1, Fangchuan Line, Dongchuan Line, Airport Line No.3, Airport Line No.6.

Hotline: 021-16088160

Taxi

Mendhoan pesenan kantor:

Dazhong taxi - 96822

Bashi taxi- 96840

Jinjiang taxi - 96961

Qiangsheng taxi- 62580000

Nonggongshang taxi - 96965

Haibo taxi - 96933

Subway

Stasiun ing ngisor iki interchange stasiun karo Line 7 (njaluk mati ing Huamu Road Station):

Line 1 - Chanshu Road

Line 2 - Temple Jing'an utawa Longyang Road

Line 3 - Zhenping Road

Line 4 - Zhenping Road utawa Dong'an Road

Line 6 - West Gaoke Road

Line 8 - Yaohua Road

Line 9 - Zhaojiabang Road

Line 12 - Tengah Longhua Road

Line 13 - Changshou Road

Line 16 - Longyang Road

Stasiun ing ngisor iki interchange stasiun karo Line 2 (njaluk mati ing Longyang Road Station):

Line 1 - Rakyat Square

Line 3 - Zhongshan Park

Line 4 - Zhongshan Park utawa Century Avenue

Line 6 - Abad Avenue

Line 8 - Rakyat Square

Line 9 - Abad Avenue

Station Railway Sky, Penang Airport Terminal 2 utawa East Nanjing Road - Line 10

Line 11 - Jiangsu Road

Line 12 - West Nanjing Road

Line 13 - West Nanjing Road

Line 17 - Penang Railway Station

Stasiun ing ngisor iki interchange stasiun karo Line 16 (njaluk mati ing Longyang Road Station):

Line 11 - Luoshan Road