Закрепнат од Ковид-19, IWF се враќа за комерцијален фитнес

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Бидејќи контролата на епидемијата оди подобро во Кина, Државниот совет на НР Кина издаде упатство дека некои активности може да се одржуваат под одредена превенција, како што се трговски центар, супермаркет, хотел, ресторан, парк, дестинација за патување, спортско место, библиотека, музеј и театар, забавен парк итн. Офлајн изложба, изложба и конференции исто така може да се одржат.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Од 9thод мај, Шангај го намали одговорот за итни случаи на големото јавно здравство од ниво 2 на ниво 3, планирајќи да го промовира социјалниот и деловниот развој со спречување на епидемијата.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Животот станува нормален како порано, така што бизнисот цвета.2020 година 7thКина (Шангај) Меѓународен саем за здравје, здравје, фитнес (кратенка за: IWF SHANGHAI Fitness Expo) ќе се одржи во текот на 3rdдо 5thЈули, во Шангај Нов меѓународен изложбен центар (SNIEC).

 

Соработка со ISPO

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Бидејќи Shanghai Donnor Exhibition Service Co., Ltd. И Messe München Шангај постигна стратешка соработка претходно, 2020 IWF SHANGHAI и 2020 ISPO Shanghai ќе се одржат истовремено.

Со долгогодишно искуство во спортот и фитнес индустријата, соработката во рамките на две изложби ќе направи опсегот да добие 120.000 квадратни метри, 1.700+ брендови и 100.000 купувачи, градејќи една платформа за тргување со спорт и фитнес за да го промовира развојот на спортот.

 

Брендови

Со темата „Слава заработува, направи промена“, IWF SHANGHAI Fitness Expo ќе одржи Фитнес конвенција во Кина, Експо за базен и СПА, Експо за клубови за набавки, Експо за исхрана, изложба за масажа и изложба за младински фитнес.SOE Sports Outfit Expo и иновативна нова трговија на мало за спорт и фитнес и Smart Wearable Expo.

N1-N2: Фитнес опрема и дополнителна опрема

微信图片_20200512132855

N3: Клубски материјали, спортска облека и иновативна нова трговија на мало

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

N4: CSE SHANGHAI Swimming Expo

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

N5: Исхрана, здрава храна, храна за слабеење и енергетски пијалок

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

 

Моќна промоција, прецизна покана за купувач

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Со стереоскопска промоција и за купувачите и за ентузијастите, IWF SHANGHAI Fitness Expo има ресурс во јавните медиуми, индустриските медиуми, социјалните медиуми, публикациите и веб-страниците B2B итн., за да направи најмногу ослободувања за брендовите, дистрибутерите, дилерите и купувачите.IWF SHANGHAI Fitness Expo има за цел да изгради фитнес трговска платформа за стручен персонал.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Иако прекуокеанските купувачи сега не можат да влезат во Кина, IWF SHANGHAI Fitness Expo ќе покани стотици увозни и извозни компании да ги проверат производите и најновите информации во индустријата, помагајќи им на странците да имаат подобар сеопфатен за кинескиот фитнес пазар.

 

Ново нагласување

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Бидејќи фитнесот станува сè попопуларен, пазарот за спорт и фитнес облека рапидно расте.2020 IWF SHANGHAI Fitness Expo истовремено ќе одржи SOE China (Шангај) Меѓународен функционален спортски облека и патики, чанти и опрема Експо и Кина (Шангај) иновативно ново малопродажба за спорт и фитнес и паметно носење, собирање национални и меѓународни спортски брендови да изградат врвна платформа за комуникација и купување.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Super Icon China Convention ќе ја покаже модата за фитнес, избирајќи ги Топ 30 спортски и фитнес брендови за носење, поставување ВИП комерцијална област за комуникација за WeMedia и повеќе активности.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

 

IWF SHANGHAI Fitness Expo:

3-5, јули, 2020 година

Нов меѓународен изложбен центар во Шангај

SNIEC, Шангај, Кина

http://www.ciwf.com.cn/en/

#iwf #iwf2020 #iwfshanghai

#fitness #fitnessexpo #fitnessexhibition #fitnesstradeshow

#OEM #ODM #надворешнатрговија

#Кина #Шангај #Извоз #Кинескапродуктивност

#совпаѓање #пар #Производител #Фабрика

#ISPO #ISPOShanghai #Спорт #Спорт


Време на објавување: мај-12-2020 година