IWF SHANGHAI прикажан во Здравје и фитнес Бангладеш 2019 година

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Health & Fitness Expo е најголемата платформа за производителите од Бангладеш, каде што можат да ги покажат своите производи.Како и одлична можност за меѓународните производители да најдат нови дилери и дистрибутери или агенти за пазарот во Бангладеш.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Експо за здравје и фитнес беше организиран во Меѓународниот конгресен град Башундара, Дака, Бангладеш од 28 до 30 ноември 2019 година.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Истовремено со Health & Fitness Expo, постојат четири тематски изложби, Sports & Workout Equipment Expo, Bicycle Expo, Amusement Expo и Skin & Beauty Expo.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Savor International ја иницира 4-тата меѓународна изложба за вежбање и спортска опрема во Дака во име на „Workout & Sports Equipment Show 2019“.Тоа ќе биде најголемата платформа за меѓународни и локални производители, како и увозници, каде што ќе можат да ги покажат своите производи.Тоа е одлична можност за меѓународните производители да најдат нови дилери и дистрибутери или агенти за пазарот во Бангладеш.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Производителите од Бангладеш кои возат со пониски трошоци за работна сила дома и зголемена побарувачка за велосипеди на меѓународно ниво, станаа третиот најголем извозник на артикал во светот.IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

 

IWF SHANGHAI Fitness Expo:

02.29 - 03.02, 2020 година

Нов меѓународен изложбен центар во Шангај

http://www.ciwf.com.cn/en/

#iwf #iwf2020 #iwfshanghai

#fitness #fitnessexpo #fitnessexhibition #fitnesstradeshow

#HealthFitness #HealthFitnessBangladesh #HFExpo #HFBangladesh

#Бангладеш #Дака #ICCB

#SportsWorkoutEquipment xpo #BicycleExpo #AmusementExpo #SkinBeautyExpo


Време на објавување: Декември-03-2019 година