IWF 2020, Со сон, движење напред

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

7th2020 Кина (Шангај) меѓународно здравје, здравје, фитнес изложба (кратенка за: IWF SHANGHAI Fitness Expo) се одржа во Шангај Новиот меѓународен изложбен центар во текот на 3rd- 5thјули.Zhejiang Zhengxing Fitness Equipment Co., Ltd. повторно присуствуваше со новите објавени производи чиј изглед привлече големо внимание на купувачите.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

 

IWF SHANGHAI Fitness Expo, водечки тренд, поврзување со светот

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Како водечки саем за фитнес во Азија, IWF SHANGHAI презема нова одговорност во 7.thгодина, заедно се развиваат со кинеската фитнес индустрија.Земете ја технологијата како подрум и иновациите како што сакате, IWF SHANGHAI покажува кинески производител базиран на прилагодена побарувачка, не само што гради ефикасна трговска платформа помеѓу кинеските фитнес претпријатија, брендови и глобални купувачи, туку и идеална за меѓународниот бренд да развие кинески маркетинг.

 

ZXCH, со сон, се движи напред

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Погодено од CoVid-19, немаше толку многу население на првиот ден од IWF SHANGHAI, но излагачите или купувачите не го намалија ентузијазмот.Со оваа изложба, ZXCH ги прикажа производите на нов начин.Преземајќи го емитувањето во живо за прв пат и од перформансите и од таобао, ZXCH им дозволува на купувачите да добијат интуитивно чувство дури и ако не можат да стигнат до изложбата на лице место.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Персоналот на ZXCH беше целосно опремен за тридневната изложба.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

На почетокот на изложбата, моделот на ZXCH ја започна страсната изведба.

 

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

ZXCH беше изложен во N1A10 во SNIEC за време на IWF SHANGHAI Fitness Expo.Вреди да се напомене дека ZXCH ги прикажа не само луксузната комерцијална лента за трчање U9 и вртечкиот велосипед S1, туку и најновата серија DHT, домашна фитнес, како и комплет за тегови и мрена D600, комплет за тегови D200 и јога мат.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Можете исто така да добиете повеќе информации за изложбата и производите на tmall flagship store за да го проверите шоуто во живо.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Од 2000 до 2020 година, тоа е 20 годишнина за ZXCH, сведок на развојот на IWF SHANHGAI, исто така и промената на индустријата.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

IWF SHANGHAI Fitness Expo:

8-10 април, 2021 година

Нов меѓународен изложбен центар во Шангај

http://www.ciwf.com.cn/en/

#iwf #iwf2020 #iwf2021 #iwfshanghai

#fitness #fitnessexpo #fitnessexhibition #fitnesstradeshow

#ИзложувачинаIWF #ZXCH #Zhengxing

#Фитнесопрема #Тирка за трчање #Велосипед #Велосипед што се врти # Вртење #Сила

#Венера #Уран #Орбита #Сатурн #Суперамација

#Марс #Гениј #Војвода #Принц #Ерл

#OEM #ODM #Производител #Фабрика #Кина #Шангај

#совпаѓање #пар #ОнлајнИзложба #B2B #B2C


Време на објавување: 29 јули 2020 година