Како да се соочите со предизвикот во 2020 година

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Само еден месец до 2020 година, 7thКина (Шангај) Меѓународен саем за здравје, здравје, фитнес (кратенка за: IWF SHNAGHAI Fitness Expo), сега сè е во подготовка, со водство на индустриското здружение за да се помогне во развојот на фитнес.Со IWF SHANGHAI Fitness Expo се повеќе се вклучува во јавноста, исто така има сè повеќе партнери составени од брендови, производители, услуги, канали и купувачи.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Покрај офлајн изложбата, IWF SHANGHAI Fitness Expo прошири и многу начини за добивање богати онлајн ресурси.Купувачите можат да најдат многу деловни можности за да добијат секакви добавувачи без разлика што бараат конкурентна цена, висок квалитет, масивно складирање или OEM/ODM итн. Во меѓувреме, излагачите ќе ги прошират продажните канали со специфична погодност.IWF SHANGHAI Fitness Expo посветува внимание на дигиталното тргување, чија цел е да ја подобри способноста за организирање и опслужување и на купувачите и на изложувачите, што исто така ќе го забрза темпото на еволуција.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

IWF SHANGHAI Fitness Expo ќе собира предмети за фитнес опрема и додатоци, опрема за клубови, спортска облека и патики, исхрана и здрава храна и објект за базен и слично.Можете исто така да присуствувате на форумите за да добиете повеќе најнови информации за дизајн, декорација, купување опрема, пристап до портата, SaaS, подови, шкафче, курсеви и продажба и маркетинг итн.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

До 7thСамитот за управување со фитнес клуб во Кина, може да добиете поповолна шанса да поминете низ епидемијата.IWF SHANGHAI Fitness Expo гради мулти-комуникациска платформа со брендирани форуми и настани.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Иако IWF SHANGHAI Fitness Expo одржува само 3 дена годишно, онлајн саемот за тргување B2B се отвора цела година.Изложувачите можат да ја покажат предноста на компанијата и атрактивни производи за да ја задоволат побарувачката на купувачите со детални информации.Купувачите можат да знаат повеќе материјал, идеја, технологија за производство и иновативни производи итн. Онлајн трговската изложба B2B на IWF SHANGHAI ќе ги поврзе излагачите и купувачите за да промовираат ефикасно купување и партнерство.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

IWF SHANGHAI Fitness Expo не е само трговска платформа за бизнис, туку и конвенција за фитнес ентузијасти.Ќе се одржат десетици прекрасни настани, како што се фитнес и бодибилдинг, физички, јога, групни тренинзи, kettlebell, бокс и дизајнирање итн.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

За фитнес тренери, IWF SHANGHAI Fitness Expo нуди и професионална обука од страна на IWF China Fitness Convention.Меѓународните и локални институти ќе ги донесат своите курсеви за бутици овде, вклучувајќи менаџмент и продажба на клубови, маркетинг, личен тренинг, функционална фитнес, групно вежбање, танц, јога, пилатес, спортска заштита, рехабилитација, фитнес за млади и слабеење итн.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

IWF SHANGHAI Fitness Expo, исто така, ќе избере 30 врвни инструктори за да создаде познат тим, посветувајќи се на служење на висококвалитетна фитнес галаксија.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

 

IWF SHANGHAI Fitness Expo:

3-5, јули, 2020 година

Нов меѓународен изложбен центар во Шангај

SNIEC, Шангај, Кина

http://www.ciwf.com.cn/en/

#iwf #iwf2020 #iwfshanghai

#fitness #fitnessexpo #fitnessexhibition #fitnesstradeshow

#OEM #ODM #надворешнатрговија

#Кина #Шангај #Извоз #Кинескапродуктивност

#совпаѓање #пар #Производител #Фабрика

#ISPO #ISPOShanghai #Спорт #Спорт


Време на објавување: Јуни-11-2020 година