„СРЕЌНИ ВРЕМЕ“ од MusleTech во 2020 година IWF SHANGHAI Fitness Expo

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

7th2020 Кина (Шангај) меѓународно здравје, здравје, фитнес изложба се одржа во текот на 3rd- 5thјули.MuscleTech ја покажа својата моќ во IWF во целина.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Со новата тема „СРЕЌНИ ВРЕМИ“, MuscleTech го отвори шоуто во 2020 година IWF SHANGHAI Fitness Expo.Не треба да вежбате сами како подвижник за време на спортувањето, туку да уживате во среќата и потта во процесот и во секој чекор за постигнување на целта.MuscleTech се надева дека има повеќе луѓе воодушевени од спортот поради среќата.Дозволете да уживате во секој момент.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Имаше пионерски тим на „HAPPY TIMES“, составен од KOL како Rock CHAI, Sicheng WEI, Andrew DENG, Smile WANG, Jingyu XU, Kai YU и Wa MENG.Тие бараа среќни времиња за сите на лице место.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Покрај тематската активност „HAPPY TIMES“, MuscleTech донесе и нови производи „HAPPY TIMES“, BCAA газирана вода и RTD протеински шејк што им обезбеди на фановите релаксација и радост во топлиот јули во Шангај.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Вообичаените настани како лотарија преку скенирање, пробување нови производи и подароци на изложба, исто така, им овозможуваат на фановите да ги почувствуваат „СРЕЌНИ ВРЕМИ“ со MuscleTech.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

MuscleTech го заврши „HAPPY TIMES“ во 2020 година IWF SHANGHAI Fitness Expo на штандот N5B06.Сега можете да бидете задоволни и со MuscleTech.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

 

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

MuscleTech е роден од опсесија да ги редефинира границите на науката и човечкиот потенцијал.Со посветеност на истражување, развој и иновации, MuscleTech е глобално признат како еден од водечките брендови за спортска исхрана во индустријата и продолжува да биде едно од американските елитни имиња за редефинирање на перформансите преку врвни производи и висококвалитетни состојки.Поддржан од американската компанија број 1 за продажба на спортски додатоци и со дистрибуција во над 140 земји, MuscleTech се наметна како еден од најпознатите брендови за спортска исхрана ширум светот.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

MuscleTech ги инспирира активните луѓе, фитнес ентузијастите и елитните спортисти да станат посилни заедно.Повеќе од две децении, MuscleTech ги поттикна оние кои го подигнуваат нивото - не во потрага по лично најдобро, туку подобар начин за сите.Без разлика дали сте елитен спортист, воин за викенд или едноставно се обидувате да останете активни, MuscleTech ќе ви помогне да ги оптимизирате вашите перформанси и да ја живеете приказната што сакате да ја раскажете.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

MuscleTech додатоците се направени со најквалитетни состојки во светот.MuscleTech е посветен на континуирано истражување, развој, патентирање, производство и глобално пласирање на најбезбедните, најефективните додатоци во исхраната и спортските додатоци за да ви помогнат во постигнувањето на вашите лични цели за фитнес.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

MuscleTech ги спојува активната исхрана и човечкиот потенцијал за поголема цел.Како и вие, MuscleTech е во тоа да изгради повеќе од мускули.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

 

IWF SHANGHAI Fitness Expo:

8-10 април, 2021 година

Нов меѓународен изложбен центар во Шангај

http://www.ciwf.com.cn/en/

#iwf #iwf2020 #iwf2021 #iwfshanghai

#fitness #fitnessexpo #fitnessexhibition #fitnesstradeshow

#ExhibitorsofIWF #MuscleTech

#Whey #WheyProtein #AminoAcid #BCAA

#Пумпа #Енергија #ЛКарнитин #Карнитин

#Happytime #Protein #Workout #PreWork #PostWorkout

#Диета #Слабеење #Облека #Аксесоар

#Muscle #BuildMuscle #Performance #HanhancePerformance

#Здрав начин на живот #Сила #зголеми јачина #слабеење

#Кина #Шангај #САД #САД #ОбединетаАмерика

#совпаѓање #пар #ОнлајнИзложба #B2B #B2C


Време на објавување: 05.08.2020