Излагач во IWF SHANGHAI – Одлично

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

IWF SHANGHAI Fitness Expo е најголемиот настан за тргување за фитнес одобрен од UFI во Азија, кој се организира секоја година во текот на март во Шангај и се комбинира со тргување со фитнес, фитнес тренинг и фитнес натпревар.
IWF SHANHGAI секогаш ја следи тенденцијата на интернационализација и се фокусира на спојување на технологијата и иновациите.
До шест години работење, IWF во 2020 година ќе ја продолжи темата „Технологија, иновации“, проширувајќи ја изложбената скала и воведувајќи производи за храна, слободно време, VR за да се задоволат различните барања на купувачите.
IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

QINGDAO GREAT SPORT GOODS CO., LTD.. лоцирана во Кингдао, Шандонг, е професионално производство на плоча за браник, мрена, котел, гира, ленти за отпор и гумени подлоги.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Целта на компанијата Great е „Квалитетот на прво место, на прво место репутацијата“.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Производите се фаворизирани од клиентите дома и во странство.Велики искрено се радува на соработка, бара заеднички развој, хармонија и победа-победа и создава брилијантност!

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Qingdao Great Sport Goods Co., Ltd. е едно од големите претпријатија за преработка, ракување со лиење и обработка.Great главно се занимава со многу стилови на спортски стоки и фитнес опрема, кои главно се извезуваат во Европа, САД и Австралија.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Одлично обрнува внимание на квалитетот на производот и ја зајакнува способноста за истражување и развој.Со строго управување и одличен квалитет на производите, производите добија пофалби од клиентите.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

 

IWF SHANGHAI Fitness Expo:

3-5, јули, 2020 година

Нов меѓународен изложбен центар во Шангај

SNIEC, Шангај, Кина

http://www.ciwf.com.cn/en/

#iwf #iwf2020 #iwfshanghai

#fitness #fitnessexpo #fitnessexhibition #fitnesstradeshow

#ИзложувачинаIWF #Одлично

#Плоча #БамперПлоча #Мрена #Мречка #Мречка #Рачка

#Под #Патос #Гума #Гара #Kettlebell

#ResistanceBand #Rack #FitnessEquipment

#OEM #ODM #Производител #Фабрика


Време на објавување: мај-23-2020 година