Брајтвеј – Фитнес опрема, решенија за теретана

Краток опис:

Shandong Brightway Fitness Equipment Co., Ltd. е модерен производител на фитнес опрема, интегрирајќи истражување и развој, производство, продажба и сервис.Brightway има професионална технологија и дизајнерски тим кој е во фитнес индустријата повеќе од десет години.Научниот и напреден производствен систем и ефикасниот менаџерски тим станаа еден од лидерите во кинеската фитнес индустрија.Брајтвеј е посветен на обезбедување на целосен опсег на фитнес решенија за фитнес клубови, фитнес ...


Детали за производот

Ознаки на производи

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Shandong Brightway Fitness Equipment Co., Ltd. е модерен производител на фитнес опрема, интегрирајќи истражување и развој, производство, продажба и сервис.Brightway има професионална технологија и дизајнерски тим кој е во фитнес индустријата повеќе од десет години.Научниот и напреден производствен систем и ефикасниот менаџерски тим станаа еден од лидерите во кинеската фитнес индустрија.Brightway е посветен на обезбедување на целосен опсег на фитнес решенија за фитнес клубови, фитнес центри, хотели, компании, владини агенции, училишта, рехабилитација и други места.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Основните вредности на Брајтвеј се интегритетот, иновативноста, внимателноста и алтруизмот со цел да се постигне стратешката цел за долгорочен развој.Брајтвеј се наоѓа во Нинџин, Дежоу, Шандонг, Кина.Во 2014 година, Брајтвеј инвестираше 150 милиони јени за изградба на модерна производствена база, на површина од 80.000 квадратни метри, вклучително и градежна површина од 60.000 квадратни метри.Brightway има положено сертификација за системот за управување со квалитет ISO9001, сертификација на системот за управување со животната средина ISO14001, CE сертификат и многу други меѓународни сертификати.Во текот на овие години, Brightway сè уште континуирано ги иновира и ги подобрува производните процеси.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Брајтвеј инсистира на фокусирање на главниот канал, не преземање кратенки и отфрлање на шпекулативизам, долгорочни инвестиции и акумулации, фокусирани на клиентите, базирана на борба, долгорочна напорна борба, самокритика и отпорност на сите искушенија.

58133c26-46c6-44c8-afb7-4825a13cd35f IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Брајтвеј нема да ги исполни историските можности што им ги дадоа времињата.Со цел да произведе светски позната фитнес опрема, Брајтвеј никогаш нема да се откаже.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Фитнесот Brightway е здрав и светол пат, ајде да одиме напред рака под рака.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Brightway има прекрасен идеал за производство на еден вид „здрава, еколошка и издржлива“ фитнес опрема за јавноста.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Brightway ги зголеми инвестициите во научни истражувања и постојано лансираше разни аеробни уреди и уреди за напојување кои се погодни за социјални потреби и популарни.Дозволете им на луѓето навистина да го сакаат спортот, да го сакаат фитнесот и да напредуваат среќно на патот на „кинески сон, здравје сон“.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

IWF SHANGHAI Fitness Expo:

http://www.ciwf.com.cn/en/

#iwf #iwf2020 #iwfshanghai

#fitness #fitnessexpo #fitnessexhibition #fitnesstradeshow

#ИзложувачинаIWF #Brightway #BRTW

#Аеробик #Анаеробик #ГрупенТренинг #PowerFlex

#ЛиченТренер #CrossFit #Бокинг #Борба

#Неблагодарна работа #Велосипед #Spinning #SpinningBike

#Мрена #Гара #Kettlebell #Диск

#Шцига #Ракавици #Вреќа со песок #Цел #Кафез


  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи