Yongwang – Фитнес опрема, производител

Краток опис:

Shandong Yongwang Fitness Equipment Co., Ltd. се наоѓа во Дежоу, кој е прекрасен град во Шандонг.Јонгванг главно произведува комерцијална фитнес опрема како што се интегрирана опрема за сила во теретана, трчање, велосипеди за вртење и елипсовидна машина итн. Јонгванг извезува производи во многу земји, како Индија, Виетнам, Филипини, Непал, Индонезија, Колумбија, Австралија, Франција и повеќе од 70 земји.Се разбира, Јонгванг добива многу поволни коментари од клиентите.Јонгва...


Детали за производот

Ознаки на производи

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Shandong Yongwang Fitness Equipment Co., Ltd. се наоѓа во Дежоу, кој е прекрасен град во Шандонг.Јонгванг главно произведува комерцијална фитнес опрема како што се интегрирана опрема за сила во теретана, трчање, велосипеди за вртење и елипсовидна машина итн.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Јонгванг извезува производи во многу земји, како Индија, Виетнам, Филипини, Непал, Индонезија, Колумбија, Австралија, Франција и повеќе од 70 земји.Се разбира, Јонгванг добива многу поволни коментари од клиентите.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Јонгванг има богато искуство во дизајнирање и производство на фитнес опрема за да помине сертификат за системот за управување со квалитет ISO9001 и CE сертификат.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Сега Јонгванг има повеќе од 300 работници и експерти кои служат за компанијата.Јонгванг секогаш верува дека чесноста е најголемото богатство.Yongwang сигурно ќе го обезбеди она што го сакате со најдобрите услуги.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Фитнесот Yongwang поддржува интегритет, иновативност, взаемна корист, концепти и принципи за услуги, создавајќи светски бренд и преземајќи поголема општествена одговорност како мисија да придонесе за развојот на здравствената кауза.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Јонгванг се придржува до деловната филозофија, интегритетот на иновациите и извонредноста, пазарно ориентираниот, технолошкиот напредок како движечка сила, до задоволството на клиентите како критериуми, извршувањето на столетните претпријатија, градењето меѓународни брендови.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

Yongwang е едношалтерски производител на фитнес опрема што интегрира истражување и развој, производство, продажба, инсталација и пост-продажна услуга.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

ПРЕДНОСТИ НА ПРОИЗВОДОТ

Различни зрели технологии, софистицирана технологија им овозможува на членовите да уживаат.Изгледот на производот го користи најпопуларниот и практичен стилски дизајн, што значително го подобрува степенот на фитнес клуб.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

ТЕХНИЧКИ ПРЕДНОСТИ

Фокусиран на фитнес опрема 16 години, производствено искуство од ергономско истражување до производство на производи, пакување, транспорт, инсталација и постпродажна услуга, овозможувајќи им на клиентите да изберат мир на умот.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

МАРКЕТИНГ ПРЕДНОСТИ

Yongwang е едношалтерски производител на фитнес опрема што интегрира истражување и развој, производство, продажба, инсталација и пост-продажна услуга, усвојувајќи фабрички модел за директна продажба, елиминирајќи ја потребата од посредни дистрибутери.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

ПРЕДНОСТИ НА АФТЕРМАРКЕТ

Системот на услуга по продажбата на Yongwang е подобрен.Квалитетот на производот е загарантиран три години, а гаранцијата на решетката за цевки е десет години.Обезбедување на инсталација на лице место, посета на одделот по продажбата од време на време.

IWF ШАНГАЈ Фитнес Експо

ГЕОГРАФСКИ ПРЕДНОСТИ

Yongwang се наоѓа во Ningjin, Шандонг.Како комерцијална база за производство на фитнес опрема, Ningjin зазема одредена позиција во фитнес индустријата многу години, произведувајќи одлична технологија и хардверска опрема продолжува да ги задоволува потребите на клиентите.

 

IWF SHANGHAI Fitness Expo:

http://www.ciwf.com.cn/en/

#iwf #iwf2020 #iwfshanghai

#fitness #fitnessexpo #fitnessexhibition #fitnesstradeshow

#Изложувачи наIWF #Yongwang

#Неблагодарна работа #Елиптична #Сила

#OEM #ODM #Производител #Фабрика


  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи