Suiga vave o le tack i le virus fight

O le si'itia o le fa'atonuina o le fa'ama'i fa'ama'i e le'i fa'ailoa mai ai ua tu'u atu le malo i le virusi.Nai lo lena, o le faʻaleleia atili o le puipuiga ma le faʻatonutonuina o faiga e ogatasi ma le tulaga faʻamaʻi o loʻo i ai nei.

I le tasi itu, o fesuiaiga o le novel coronavirus e nafa ma le galu o faʻamaʻi o loʻo i ai nei e itiiti le faʻamaʻi mo le tele o le faitau aofaʻi;i le isi itu, o le tamaoaiga o loʻo manaʻomia tele le toe faʻafouina vave ma le sosaiete o lona gaioiga tuai.
Peitaʻi, e lē faapea o le lē amanaʻiaina o le matuiā o le tulaga.O le faia o mea uma e mafai e faʻaitiitia ai le numera o le maliu o le COVID o le manaʻomia tele lea o le tulaga fou o le taua ma le novel coronavirus.

信图片_20221228174030.png▲ Ua maua e se tagata nofomau (R) se tui ole tui ole COVID-19 e inhalable ile nofoaga autu o auaunaga tau soifua maloloina ile itumalo o Tianxin i Changsha, le itumalo o Hunan i Saina Tutotonu, Tesema 22, 2022. Ata/Xinhua
E ui o le toʻatele o tagata e mafai ona toe faʻaleleia mai le pisia i ni nai aso malolo, o le siama o loʻo avea pea ma lamatiaga ogaoga i le ola ma le soifua maloloina o tagata matutua, aemaise lava i latou o loʻo i lalo o le soifua maloloina.
E ui lava o le 75 pasene o le 240 miliona tagata ua 60 tausaga ma luga atu i totonu o le atunuu, ma le 40 pasene o i latou ua 80 tausaga ma luga atu, ua tolu tui puipui, e maualuga atu nai lo nisi o tamaoaiga tau atiae, e le tatau ona galo e tusa ma le 25 miliona tagata. 60 tausaga ma luga atu e le'i faia lava se tui puipui, ma tu'u ai i latou i se tulaga sili atu ona lamatia i gasegase tuga.
O le mafatiaga o loʻo i lalo o falemaʻi i le atunuʻu atoa o se faʻamaoniga lea o le faʻateleina o manaʻoga mo togafitiga faafomaʻi.E taua tele le laa atu o malo i tulaga eseese i le soliga.E manaʻomia le tele o mea e faʻaogaina e faʻateleina ai le tausiga faʻafomaʻi faʻafuaseʻi i se taimi puʻupuʻu ma faʻamautinoa le tuʻuina atu o vailaʻau faʻamaʻi ma faʻamaʻi.
O lona uiga o le faʻatuina o le tele o falemaʻi fiva, faʻamalieina togafitiga, faʻateleina le numera o le aufaigaluega lagolago mo tagata faigaluega fomaʻi, ma faʻaleleia le lelei o le auaunaga.E manaia le vaai atu i nisi o aai ua vave ona gaoioi i lena itu.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le aofaʻi o falemaʻi fiva i Beijing ua faʻateleina vave mai le 94 i le 1,263, i vaiaso ua tuanaʻi, ua taofia ai le tamoe i luga o punaoa faʻafomaʻi.
E tatau foi i matagaluega o pulega o tuaoi ma faalapotopotoga o le soifua maloloina lautele ona tatala auala lanu meamata ina ia mautinoa e tali vave uma valaau ma ave tagata mamaʻi tigaina i falemai mo togafitiga.
O le numera o faʻalavelave faʻafuaseʻi na maua e matagaluega o le soifua maloloina lautele i le tele o taulaga na maualuga i le faaiuga o le vaiaso talu ai, o loʻo faʻaalia ai ua mavae le taimi sili ona faigata, e ui lava mo lenei galu o le siama, ma le tele o galu o loʻo faʻamoemoeina.Ae ui i lea, a o faʻaleleia le tulaga, e tatau ona taulamua matagaluega ma faʻalapotopotoga faʻalesoifua maloloina lautele e suʻesuʻe ma tuʻuina atu manaʻoga faʻafomaʻi o tagata, e aofia ai le ofoina atu o fautuaga faʻapitoa.
E pei ona faʻamoemoeina, o le faʻaauau pea o le faʻamuamua i le faʻamuamua o ola ma le soifua maloloina e le amanaʻiaina e na tagata Saina-bashers o loʻo fiafia i frissons o schadenfreude i le faʻaleagaina o tagata Saina.

MAI:CHINADAILY


Taimi meli: Tes-29-2022