Ua fa'amalieina le tele ole COVID i Beijing, isi taulaga

O pulega i le tele o itulagi o Saina na faʻamalieina le COVID-19 tapulaʻa i tulaga eseese i le Aso Lua, faʻagesegese ma faʻaauau le faʻaaogaina o se auala fou e faʻatautaia ai le siama ma faʻaitiitia ai le faʻatonuina o le olaga mo tagata.

 

 
I Beijing, lea ua uma ona faʻamalieina tulafono femalagaaʻi, na faʻatagaina tagata asiasi e ulufale i paka ma isi avanoa avanoa, ma o le tele o faleaiga na toe faʻaauau le 'aiga i totonu ina ua toeitiiti atoa le lua vaiaso.
E le toe mana'omia tagata e su'e su'ega nucleic acid i le 48 itula ma fa'aalia le i'uga leaga a'o le'i ulufale atu i nofoaga faitele e pei o supamaketi, faleoloa ma ofisa.Ae ui i lea, e manaʻomia le suʻeina o le numera o le soifua maloloina.
O nisi nofoaga i totonu e pei o fale'ai, initaneti cafes, pa ma karaoke potu ma nisi faʻalapotopotoga e pei o fale tausi soifua, fale uelefea ma aʻoga o le a manaʻomia pea tagata asiasi e faʻaalia se faʻaiʻuga leaga o le nucleic acid i totonu ole 48 itula mo le ulufale.
O le Malae Vaalele a le Beijing Capital International ma le Beijing Daxing International Airport na siitia ai foi le 48-itula le leaga o le suʻega tulafono mo pasese, oe talu mai le Aso Lua e manaʻomia naʻo le siakiina o le soifua maloloina code pe a ulufale atu i nofoaga.
I Kunming, itumalo o Yunnan, na amata faʻatagaina e le pulega tagata o loʻo tuʻiina atoatoa e asiasi i paka ma mea faʻafiafia mai le Aso Gafua.Latou te le manaʻomia le faʻaalia o se taunuuga le lelei o le suʻega nucleic acid, ae o le suʻesuʻeina o le numera o le soifua maloloina, faʻaalia a latou tui puipui, mataʻituina o latou tino ma le ofuina o matapulepule e tumau pea le faʻamalosia, fai mai ofisa.
E sefululua aai ma itumalo i Hainan, e aofia ai Haikou, Sanya, Danzhou ma Wenchang, na fai mai latou te le toe faia le "pulega faʻapitoa faʻaitulagi" mo tagata e taunuu mai i fafo atu o le itumalo, e tusa ai ma faʻasilasilaga na tuʻuina atu i le Aso Gafua ma le Aso Lua, o se gaioiga e folafola atu fa'ato'a to'atele tagata asiasi i le itulagi o le teropika.
Sergei Orlov, 35, o se tagata fai pisinisi mai Rusia ma o se maketi femalagaaʻi i Sanya, fai mai o se avanoa auro mo le pisinisi turisi i Hainan e toe faʻaleleia.
Fai mai Qunar, o se ofisa femalagaaʻi i luga o le initaneti, o le suʻesuʻeina o pepa ulufale a Sanya na oso i le 1.8 taimi i totonu o le itula o le faʻaaliga e uiga i le taulaga i le Aso Gafua.O le faatauina atu o tiketi na siitia i le 3.3 taimi pe a faatusatusa i le vaitaimi lava e tasi i le Aso Sa ma sa faatoluina foi le resitalaina o faletalimalo.
O i latou e asiasi pe toe foʻi i le itumalo ua fautuaina e mataʻituina e le tagata lava ia mo aso e tolu pe a taunuʻu.Ua talosagaina foi i latou e aloese mai faʻatasiga faʻatasi ma nofoaga tumutumu.Soʻo se tasi e atiaʻe faʻailoga e pei o le fiva, tale mago poʻo le leiloa o le tofo ma le manogi e tatau ona sailia vave fautuaga faafomaʻi, e tusa ai ma le Hainan Provincial Center for Disease Control and Prevention.
A'o fa'amalieina e le tele o itulagi faiga fa'atonutonu ole COVID, o le talimalo, turisi ma pisinisi felauaiga e fa'amoemoe e faia ni la'asaga pepe i le toe fa'aleleia.
O faʻamaumauga mai Meituan, o se faʻasalalauga auaunaga i luga o le manaʻoga, o loʻo fautua mai ai o le fuaitau autu "surround tour" sa suʻesuʻeina soo i taulaga e pei o Guangzhou, Nanning, Xiʻan ma Chongqing i le vaiaso talu ai.
Tongcheng Travel, o se ofisa tele femalagaaʻi i luga ole laiga, na faʻailoa mai o le aofaʻi o tiketi faʻaiʻuga o le vaiaso mo nofoaga mataʻina i Guangzhou ua matua faʻateleina.
O Fliggy, le faitotoa o femalagaaiga a Alibaba, na fai mai o le resitalaina o pepa malaga i fafo i aai lauiloa e pei o Chongqing, Zhengzhou, Jinan, Shanghai ma Hangzhou na faaluaina i le Aso Sa.
Na taʻu atu e Wu Ruoshan, o se tagata suʻesuʻe faʻapitoa i le Nofoaga Autu o Suesuega Turisi a le Chinese Academy of Social Sciences, i le Pepa e faapea, i se taimi pupuu, o faʻamoemoega maketi mo nofoaga tafafao maimoa i le taumalulu ma femalagaaʻi i le Tausaga Fou sa manuia.

MAI: SINADAILY


Taimi meli: Tes-29-2022