Merrithew |Nā alakaʻi i ka neʻe ʻana noʻonoʻo

IWF SHANGHAI Fitness Expo

ʻO ka 2020 i manaʻo ʻia ʻo 7thUa mālama ʻia ʻo Kina (Shanghai) Int'l Health, Wellness, Fitness Expo (Short for: IWF SHANGHAI Fitness Expo) i ke kauwela wela o Shanghai, ʻo ia ka hōʻike kālepa mua no ka ʻoihana olakino a me ka hoʻoikaika kino.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Malia paha ua noho mālie ʻoe, ʻo ia ka manawa e nānā i ka mea koʻikoʻi o IWF SHANGHAI Fitness Expo me ka hauʻoli me Fitness Solutions.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Aia ʻo Fitness Solutions ma N1A03, e hōʻike ana i nā hōʻailona pū ʻehā MONAMI, Hoist, Merrithew a me Pulse.

 

IWF SHANGHAI Fitness Expo

ʻO ke poʻo nui ma Toronto, Kanada, ʻo Merrithew ka mea hoʻolako hoʻonaʻauao Pilates nui loa o ka honua.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Hoʻokumu ʻia ma 1988, ʻo STOTT PILATES kekahi o nā ʻano hoʻomaʻamaʻa i ʻimi nui ʻia o ka hui Merrithew, ʻo ia hoʻi ka ʻōnaehana hoʻomaʻamaʻa Pilates kaulana loa ma ka honua.ʻO ka hoʻomaʻamaʻa ʻana o Merrithew he koʻikoʻi a hoʻomau i ke kūlana kiʻekiʻe, e hōʻoia ana e hāʻawi nā kumu aʻo i ka ʻike maikaʻi loa i nā mea kūʻai aku.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

I nā makahiki 30 i hala iho nei, ua hoʻonohonoho ʻo Merrithew i mau haneli o nā kikowaena aʻo a hoʻomaʻamaʻa ʻia ma luna o 50,000 Pilates trainers.

 

IWF SHANGHAI Fitness Expo

ʻO ka mission a Merrithew ka hoʻoikaika ʻana i ka poʻe o nā makahiki āpau a me nā pae o ke ola e alakaʻi i ke ola olakino ma o nā papahana hoʻonaʻauao kiʻekiʻe a me nā lako ʻokiʻoki.Hana ʻo Merrithew i kēia ma ke kākoʻo ʻana a me ka hoʻoulu ʻana i ka poʻe ma ka honua holoʻokoʻa e hoʻokō i ka hoʻoikaika kino maikaʻi a me ka maikaʻi ma o ka papahana premium a me nā lako.Hoʻokumu ʻia ka misionari a Merrithew i ka waiwai o ka hoʻonaʻauao, pili, mahalo, makemake, kūpaʻa, alakaʻi, kuleana a me ka maikaʻi.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Ua hoʻolaʻa ʻo Merrithew ma mua o 30 mau makahiki i ke kūkulu ʻana, hana a hoʻomaʻamaʻa i nā mea hoʻoikaika kino kiʻekiʻe no ka hoʻohana pilikino a pilikino.Ke hoʻohana nei i nā mea kiʻekiʻe kiʻekiʻe a me nā kaʻina hana hana maikaʻi loa i ka ʻoihana, ʻoi aku ka nui o nā mea hana, paʻa a kūkulu ʻia e mau, a hoʻohana ʻia e nā ʻoihana hoʻoikaika kino a me ke olakino a puni ka honua.ʻIke ʻia ka mālama a me ka hana lima o Merrithew i kēlā me kēia kikoʻī.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

 

IWF SHANGHAI Fitness Expo:

6-8 ʻApelila, 2021

ʻO Shanghai New International Expo Center

http://www.ciwf.com.cn/en/

#iwf #iwf2020 #iwf2021 #iwfshanghai

#hoʻoikaika kino #hōʻikeʻike kino #hōʻikeʻike kino #hōʻikeʻike

#ExhibitorsofIWF #Merrithew #FitnessSolutions

#Pūnaewele #Hoist #MONAMI #Pulse

#Pilates #STOTT #STOTTPILATES #TotalBarre #ZENGA #CORE

#Halo #HaloTraining #FascialMovement #HoʻomauAʻo

#Lindsay #Moira #Hoʻomaʻamaʻa

#OEM #ODM #OBM #Manufacturer #Factory

#Kina #Shanghai #Toronto #Kanada

#matchmaking #pair #OnlineExhibition #B2B #B2C


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-27-2020