JD Health deltog i IWF SHANGHAI Fitness Expo, promoverede ernæringsindustrien online og offline

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Den 3rdjuli, den største fitnessmesse, 2020 den 7thKina (Shanghai) Int'l Health, Wellness, Fitness Expo (forkortelse for: IWF SHANGHAI Fitness Expo) er startet.Under udstillingen underskrev JD Health og IWF SHANGHAI Fitness Expo den strategiske samarbejdsaftale, der afholdt Nutrition Summit og relaterede arrangementer både online og offline.Standen og onlinesiden tiltrak mange lokale og oversøiske mærker som MuscleTech, Viking Force, Betale, BioE, AlandV og Smeal osv. JD Health og IWF SHANGHAI Fitness Expo samarbejdede om teknologi, ressourcer, kanal og så videre, hvilket fremmede onlineudviklingen for ernæringsindustrien.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Påvirket af CoVid-19 har fitnesscentre og relaterede fitnessindustrier stået over for en kold vinter, også ernæringsindustrien, der tørster efter en pause.Nu har JD Health realiseret et komplet layout til internet og medicinsk sundhed, hvis produkt og service dækker hele kæden for medicin, medicinsk procedure, sundhedsscene og liv.JD Health har ansvar og også evnen til at hjælpe ernæring med at stige under modgang.Under promoveringen af ​​18thjuni er ernæringen steget med 102% i JD Health.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

JD Health startede layoutet for ernæring fra 2012, og afgjorde det som en vigtig del at udvikle fra 2018. JD Health drives af både sig selv og POP, der serverer passende produkter til alle sportsentusiaster.JD Health har samarbejdet med 90 % af globale ernæringsmærker, sikret produktressourcer og leveret C2M-service til virksomheder ved hjælp af big data-analyse.Lederen af ​​JD Health-operationen Yue CHANG sagde, at nu har hvert hovedmærke et JD Health-tilpasset produkt og nåede 20%-30% af salget.Vi kan sikre, at den tilpassede serie vil være den første udvalgte for købere i fremtiden baseret på denne trend.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

I henhold til forskellige krav til sport og fitness vil JD Health skabe multi-diversion serveringsscene for at tilbyde tilpasset serveringstilstand, som hjælper brands med at nå hurtig og omfattende udvikling.I mellemtiden vil JD Health fokusere på nye produktplaner, og forstå tendensen i den første tid ved hjælp af big data.Ved at forene online nye produkter, der promoverer ressourcer og driftsplan, frigiver JD Health nye produkter til kunder med promovering af mærker, hvilket får mærker til at realisere hurtig udvikling på grundlag af præcis markedsføring.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Som den førende fitnessmesse i Asien påtager IWF SHANGHAI et nyt ansvar i det 7thår, i samarbejde med Kinas fitness-industri.Tag teknologi som kælder og innovation som vil, IWF SHANGHAI viser en baseret på tilpasset efterspørgsel kinesisk producent, der ikke kun bygger en effektiv handelsplatform mellem kinesiske fitnessvirksomheder, mærker og globale købere, men også en ideel for internationalt mærke til at udvikle kinesisk markedsføring.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

JD Health viste ikke kun sit layout og styrke, men byggede også et professionelt og kvalificeret image, hvilket øgede egen indflydelse.

Med samarbejdet mellem JD Health og IWF SHANGHAI Fitness Expo, også med fremgang af relaterede mærker, har ernæringsindustrien ønsket om hurtigt at stige, mens kineserne forbruger opgraderinger.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

 

IWF SHANGHAI Fitness Expo:

8.-10. april 2021

Shanghai New International Expo Center

http://www.ciwf.com.cn/en/

#iwf #iwf2020 #iwf2021 #iwfshanghai

#fitness #fitnessexpo #fitnessudstilling #fitnessmesse

#Udstillere af IWF #JD #JDHealth

#Ernæring #MuscleTech #VikingForce #Betale #BioE

#AlandV #Smeal #MyProtein #Nutrend #MusclePharm

#Kina #Shanghai #Producent #Fabrik #OEM #ODM #OBM

#matchmaking #par #Onlineudstilling #B2B #B2C


Indlægstid: 17. august 2020