Ka hoʻololi a me ka hana hou i 2023 IWF

E nānā i ka Digital Intelligence, Transition and Innovation

 

ʻO Kina (Shanghai) Int'l Health, Wellness, Fitness Expo e hoʻolako i ka manawa hou o ka naʻauao kikohoʻe a me nā haʻuki holoʻokoʻa, e hōʻiliʻili i nā mea olakino o ka ʻepekema a me ka ʻenehana, e hōʻike ana i nā kumuwaiwai huahana, cross-field e uhi i nā lako olakino a me ke kākoʻo hui. (me nā lako wai ʻauʻau, a me nā mea ʻē aʻe), nā mea inu olakino hana, ʻepekema haʻuki a me nā lako ʻenehana a me nā kāmaʻa lole a me nā lole, ka hoʻonaʻauao haʻuki ʻōpio, etc. a hoʻoikaika i ka hoʻololi a me ka hana hou o nā kumuwaiwai ʻoihana hoʻoikaika kino.

微信图片_20221009140658.png

 

 

 

Nā lako hoʻoikaika kino a me nā hale kalapu (me nā hale ʻauʻau, etc.)

Ma ke ʻano he ʻano hōʻikeʻike koʻikoʻi o ka hōʻikeʻike hoʻoikaika kino, ʻoihana a me nā lako hoʻoikaika kino hale nā ​​huahana ʻoi loa o ka ʻoihana hoʻoikaika kino.Ma ka manawa like, pili pū nā hale kalapu me nā hale ʻauʻau i ka hoʻomohala maikaʻi ʻana o ka ʻoihana hoʻoikaika kino.E hōʻike ana ʻo IWF i nā mea hōʻikeʻike nui, ʻoihana a me nā mea hou, a hoʻohālikelike pono i nā lako hoʻoikaika kino a me nā kumuwaiwai kākoʻo hui.

ʻO ka meaʻai a me ka mea inu maikaʻi

Ma ke kahua hoʻohana hou, ua lilo nā meaʻai a me nā mea inu maikaʻi i ke kahua o ka meaʻai haʻuki i ala kaulana hou.Me ka manaʻo o ke olakino i aʻa loa i loko o ka puʻuwai o ka poʻe, e hoʻonui ka 2023 IWF i ka laulā o nā hōʻikeʻike meaʻai a me nā mea inu olakino, hoʻomaʻemaʻe i ke ala, a lilo ka manaʻo o ke olakino i mea maʻamau.

Nā lako ʻepekema haʻuki a me nā lako lole lole lole

Ke akaka nei ke ʻano o ka naʻauao i ka moana uliuli o ka ʻoihana, a ke hoʻomaikaʻi mau nei nā mea hoʻolako ʻepekema a me nā ʻenehana a me nā kāmaʻa a me nā lole.E hōʻike ʻo IWF i nā huahana ʻepekema a me nā ʻenehana hou a me nā kāmaʻa haʻuki a me nā lole i ka ʻoihana haʻuki, a komo i loko o nā pono olakino o ke ola lehulehu.

51475137095.jpeg

AG3I6604.jpg

 

IMGM9999.jpg

 

 

E nānā i ka lawelawe, hoʻonui i nā hana

Ma ke ʻano he paepae e lawe ana i ka hana o ka hōʻike ʻana i nā hoʻokō ʻenehana a me ka hoʻopili ʻana i ka upstream a me lalo o ka ʻoihana, ua hoʻolaʻa ʻia ʻo IWF e lawelawe i ka ʻoihana no 9 mau makahiki.Ma o nā pūʻulu manaʻo noʻonoʻo, hoʻonaʻauao a hoʻomaʻamaʻa, hoʻokūkū, hōʻikeʻike, nā makana interactive a me nā ʻāpana ʻē aʻe, hoʻoulu piha ʻo ia i nā hana o ke kahua o ke kālepa docking, ka hoʻokuʻu ʻana, ka hoʻonui ʻana i ke kahawai, ka hoʻolaha a me ka hoʻolaha.Eia kekahi, pili ʻo IWF i nā hōʻailona hōʻikeʻike kūloko a me nā haole a me nā hui kūʻai ʻoihana e kūkulu i kahi kaiaola hou o ka ʻoihana haʻuki, hana i kahi ikehu hou no ka hoʻomohala ʻana i ka ʻoihana haʻuki a me ka hoʻoikaika kino, a hāʻawi i kahi papa hana ala ala āpau no nā ʻoihana a me kā lākou. nā ʻoihana e hoʻokō i ka hoʻomohala hoʻomau a me ke kūlana kiʻekiʻe.

 

 

Hoʻonui i ka hoʻonaʻauao kino ʻōpio

E noʻonoʻo i ka hoʻonaʻauao kino a me ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i nā ʻōpio, hoʻonohonoho i nā wahi hoʻomaʻamaʻa hoʻoikaika kino kino ʻōpio, nā keʻena keʻena aʻo ʻana i nā lako lako, nā ʻano haʻuki ʻōpio, hoʻomohala i nā keiki a me nā hoʻokūkū haʻuki ʻōpio, hopu i ka manawa o nā haʻuki ʻōpio a me ka hoʻonaʻauao, e hoʻokō i nā pono. ʻoihana haʻuki ʻōpio.

 

 

Lanch the Thousand People Conference

E hana pū ʻo IWF me Huawei, Xiaomi, JD Sports a me nā ʻoihana poʻo ʻē aʻe e kūkākūkā i ke ʻano kaiaola o ka naʻauao haʻuki, hopu i ka manawa, a kōkua i ka ʻoihana olakino e hoʻonui a hoʻonui.

DSC_5904.jpg

 

 

微信图片_20221013155841.jpg


Ka manawa hoʻouna: Oct-14-2022