Udstillere i IWF SHANGHAi – Shua

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Shuhua Sports Co., Ltd. er et udenlandsk investeringsselskab, grundlagt i 1996. Shua har specialiseret sig i produktion af sportsartikler og fitnessudstyr.Med mere end 1.000 ansatte og en moderne fabrik på 538.000 kvadratmeter, integrerer Shua brand popularisering, forskning og design, eftersalgsservice og sofistikeret udstyr.Shua overholder ideen, fint fitnessudstyr, lavet af Shuhua, og implementerer strategien for Shuhua-mærket.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Shuas fabrik har bestået IS09001:2000 International Quality System og ISO14001:2004 Environmental Management Certification.I ti år siden etableringen har Shua været styret af den filosofi, at Shua respekterer markedets orientering, værner om kundernes krav, producerer det, de har brug for og giver dem den bedste service.På nuværende tidspunkt har Shuas produkter ejet tre serier og tre hundrede kategorier.Der er mere end 140 slags faciliteter, såsom iltholdigt fitnessudstyr, styrkeserier og multifunktionstræningsudstyr, som er velegnet til de store, mellemste og små kropsbyggende klubber.Snesevis af løbebånd og cykler er velegnede til hjemmet og kommercielt brug, og mere end 120 slags udendørs fitnessudstyr, der tjener til parken, den offentlige plads og fællesskabets kropsbygningsøvelse.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Efter ti års udvikling og to års brandpromovering har Shua et effektivt salgsnetværk i mere end 30 byer i Kina.Indtil videre har Shua opbygget 608 effektive salgsnetværk rundt om i Kina.Disse salgsnetværk yder et stort bidrag til udviklingen af ​​Shua.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Shuas produkter eksporteres hovedsageligt til Amerika, Europa og Sydøstasien.Cosco, Sams Wal Mart og Dick's Sporting Good etc. er Shuas kunder.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Shuhua sports, en professionel og videnskabelig udbyder af sportssundhedsløsninger, har investeret og bygget fire produktionsbaser i Jinjiang, Taishang investeringszone i Quanzhou (fase I og fase II) og Shangqiu i Henan samt to driftscentre i Jinjiang og Shanghai.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

I mere end 20 år har Shua holdt fast i udviklingsideen om, at intelligente produkter, sportsunderholdning og videnskabelige produkter, der dækker produkter og træningstjenester til løsninger såsom familiefitness, kommerciel fitness, national fitness, fysisk træning, ældre fitness, campussport og kommercielle rumværktøjer osv., og lancerede sportssundhedstjenester for at give brugere vurdering af sportsevner og videnskabelig sportsvejledning og andre tjenester, og samtidig, kombineret med CASM, introducere ACSM kinesisk CPT trænings- og certificeringsprogram, så simpel sport kan integreres i alle.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Shua kan prale af teknisk styrke, avanceret automationsudstyr og streng kvalitetskontrol, der tjener som stærk støtte til produktionen.OEM-produkter omfatter: Løbebånd, omfattende styrketrænere, motionscykler, inversionsbord.Dets marked dækker Nordamerika, Sydamerika, Europa og andre.Det har etableret et varigt forhold til nogle velkendte partnere.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

Produktionskvalifikation:

Produkterne omfatter styrketrænere, elliptiske, løbebånd, cykler og udendørs fitnessudstyr.Shua har stærk teknisk styrke og højt niveau af udstyrsautomatisering.Det har importeret mange førende udstyr fra Tyskland, Japan, Kina Taiwan og andre lande og regioner.Den har perfekt maskinsamlingsproduktionslinje og tilbehørsproduktionslinje.Det kan producere alle former for sports- og fitnessudstyr med en årlig produktion på 400 tusind stykker produkter til en værdi af 800-1.000 millioner CNY.Produktforsknings- og udviklingscentret har oprettet aerobe, anaerobe og elektroniske intelligente projektafdelinger for at gøre produktforskningen mere professionel og raffineret.Shua har bestået 'ISO9001 Quality Management System Certification' certificeret af China Quality Certification Center.

IWF SHANGHAI Fitness Expo

IWF SHANGHAI Fitness Expo:

http://www.ciwf.com.cn/en/

#iwf #iwf2020 #iwfshanghai

#fitness #fitnessexpo #fitnessudstilling #fitnessmesse

#Udstillere af IWF #Shuhua #Shua

#Fitnessudstyr #Udendørs #Aged #AgedBrug

#Campus #CampusSport #Wellness #Case

#Løbebånd #Cykel #SpinningBike #Spinning #Styrke

#OEM #ODM #Producent #Fabrik


Indlægstid: 01-04-2020