Vær global Vær digital |Forhåndsregistrering til IWF 2024

At bestige toppen modigt og konstant genopfriske grænserne for sig selv er den ånd, som enhver fitness-person opretholder.Hvis du er dedikeret til sport, bør du bestemt prøveIWF SHANGHAI FITNESS MESSE, den prestigefyldte globale begivenhed, hvor tusindvis af besøgende og udstillere samles rundt og viser professionalisme og entusiasme fra fitnessindustrien til verden.

Vær global Vær digital1

Ved at overholde princippet om serviceindustrien med hovednøglen "Be Global, Be Digital", og forankre temaet "Grand Sports + Grand Health", vil 2024 China (Shanghai) Int'l Health, Wellness, Fitness Expo være afholdt i Shanghai New International Expo Center fra 29. februar-mar.02.

IWF 2024 Forhåndsregistrering er officielt startet!

Klik forBooth-applikation

Vær global Vær digital2

Hvad er påIWF Shanghai Fitness Expo?

Her vil du udforske det fulde omfang af produkter inden for sports- og fitnessindustrien.Inden for den udvidede hal venter tusindvis af mærker og hundredvis af aktiviteter på, at du kan se og opleve.IWF Shanghai bygger en omfattende platform for professionelle, fitnessentusiaster og købere til at forbinde og kommunikere.

Vær global Vær digital 3

Hvad kan tiltrække dig i IWF Shanghai Fitness Expo?

At deltage i IWF 2024 vil være en fantastisk mulighed for at indhente de seneste trends og innovationer inden for fitnessindustrien.Med de fora, konkurrencer og træninger, der afholdes på stedet, vil dine horisonter blive udvidet, nye perspektiver vil blive opnået under kontakten med professionelle, hvilket yderligere vil udvide dit netværk i erhvervslivet og bevare langsigtede fordele.

Vær global Vær digital4

Hvordan kan vi hjælpe dig med en bedre rejse?

IWF Shanghaier fuldt ud dedikeret til at levere både online og offline tjenester til udstillere og besøgende, herunder medieinterviews og promovering, køber- og leverandørmatchmaking og gratis indkvartering for oversøiske besøgende osv. At rejse udstillingen i Shanghai vil også gøre din rejse unik.Ud over selve byens vitalitet og charme, kan du udforske Shanghais mangfoldige kultur, mad og rige natteliv under besøget.

Vær global Vær digital 5

Uanset om du er køberen, der søger efter samarbejde, en professionel, der er villig til at interagere, eller entusiast i sport, der er interesseret i sightseeing, vil IWF Shanghai være dit valg uden hensyntagen.Erfaringen finpudset med 10 år bidrager til vores tillid til at leve op til alle slags forventninger, derfor bliver det ikke bare gennemsnitligt, men en fantastisk galla for alle fitnessfolk.

For mere information, se vores hjemmeside påIWF Shanghai.

29. februar – 2. marts 2024

Shanghai New International Expo Center

Den 11. IWF Shanghai International Fitness Expo

Venter på din deltagelse!


Indlægstid: 15. nov. 2023