"Fitness" o loʻo i le Olimipeka o le Taumalulu

E pisi tele lenei Tausamiga Tautotogo!!!!!!!!!!!!

O lo'o fa'amata'u pea e le 'au-netizen eseese le moli suka suka

O le taunuu mai o le Olimipeka o le Taumalulu ua mafua ai se tafaoga a le atunuu!!

O le uafu aisa pito i luga ole uafu e faigata ona maua

Na manumalo Gu Ailing i auro ma faʻatagaina le tele o tagata faʻasalalau e taʻua o le olaga "malulu tusitusiga".

202202100956383145218768.jpg

O le Olimipeka o le Taumalulu 2022 i Beijing na tatalaina tele. O le taimi muamua lea i Taaloga Olimipeka o le Taumalulu a Saina, ua avea ai Beijing ma uluai "aai lua o le Olimipeka" i le lalolagi. o lenei mea na tupu e le gata o loʻo tauaveina ai faʻamoemoega naunau o le 1.4 piliona tagata, ae o loʻo faʻamoemoeina foi e avea ma se node autu mo ituaiga Saina e ulufale atu i le tulaga o le lalolagi.

O le mea moni, e leai se fa'aletonu o le Olimipeka i le fa'agaioia o le tino!

Na faafuasei ona maua e Therabody se Amapasa siamupini o le Olimipeka ananafi

 

 

 

Therabody—— Global Technology Health Advocate

Numera Faleoloa:N2A33

20220210100749322398368.jpg

I le avea ai ma amepasa ata muamua o se tagata taaalo Saina, o Gu Ailing e le gata ina sili ona lelei taʻaloga taʻaloga, ae na faʻapipiʻi atu foi ia Therabody i le amataga o lana galuega.Na ia mauaina le taua o le toe faʻaleleia o le tino atoa ma le soifua maloloina atoa, ma tuʻufaʻatasia fofo toe faʻaleleia a Therabody e faʻaleleia atili ma atoatoa le faʻatinoga o taʻaloga.

I le avea ai o se tagata taʻalo manuia, o lona naunautaiga ma le mea moni i le olaga o se uiga taua foi e talia ai se olaga maloloina, ae faʻapea foʻi le faʻamatalaina o le DNA brand.

I le avea ai o se tagata suʻesuʻe faʻasaienisi ma tekinolosi faʻatekonolosi i le lalolagi atoa, o le Therabody o lana misiona uma e tuʻuina atu faʻasaienisi ma fofo aoga e fesoasoani ai i tagata e tausia lo latou soifua maloloina i se auala faʻanatura. faʻaitiitia le malosi siamupini, fuga i foliga eseese, mulimuli i le pao o Therabody ma Gu Ailing , siaki le sasa, savali i le aai, faʻatautaia se olaga soifua maloloina fou.

 

202202101008376327314850.jpg

O le Shuhua Sports e le gata o le sapalai aloaʻia o mea faʻamalositino mo Beijing 2022 Winter Olympics ma Paralympics, ae faʻapea foʻi ma le faʻailoga muamua o mea faigaluega faʻamalositino a Saina e auai i Taaloga Olimipeka o le Taumalulu.

 

Olimipeka taumalulu Beijing 2022, shuhua e masani lava mo taaloga e tolu nuu (taumalulu Paralympic nuu) nofoaga autu faamalositino faʻapitoa faʻapolofesa, faʻasaienisi fofo toleniga, mo taʻaloga a le lalolagi ma le taumalulu Paralympic tagata taʻalo e tuʻuina atu faʻamautinoaga atoatoa aʻoaʻoga ma auaunaga, mana Beijing 2022 taumalulu Olimipeka ma paralympics taumalulu faia ma le manuia, tuu atu le lalolagi e vaai ituaiga Saina, vaai mai Saina shuhua tomai faapitoa ma tulaga lelei.

 

 

O le isi Matrix sootaga i le Olimipeka

Numera Faleoloa:N2A03

20220210100932305090218.jpg

20220210100942520276744.jpg

 

O le Matrix o se fa'ailoga o mea faigaluega fa'amalositino mo le 'au a le atunu'u o le Olimipeka a Siamani.Mai le Olimipeka o le Taumafanafana a Tokyo i le tausaga talu ai i le Olimipeka o le Taumalulu i Beijing i lenei tausaga, ua saunia e Matrix meafaigaluega ma auaunaga sili ona lelei e faʻamautinoa ai le tulaga maualuga o aʻoaʻoga ma faʻataʻatia se

Mo le Olimipeka o le Taumalulu, o le a fesoasoani le Matrix ia te oe.

O ta'aloga aisa ma le kiona ua avea ma se olaga fou fou, ma o le atina'eina o le aisa ma le kiona ta'aloga i Saina e sili atu ona lautele. sa fa'alauiloa ma fa'ata'ita'i se olaga soifua maloloina.Sei o tatou gauai atu masani i le Olimipeka o le Taumalulu o Beijing ma fesoasoani i le malosi o le atunuu!

 


Taimi meli: Mati-25-2022