INE SHANGHAI 2023 Nutrition Health Expo

24-26 juni

 SNIEC |Shanghai |Kina

INE SHANGHAI 2023 NutrisjonHhelseExpo er et arrangement som bringer organisasjoner, buskighet mann, jegenkeltpersoner sammen med fokus på å fremme sunnhetkosthold vaner og generell velvære.På en ernæringshelsemesse kan deltakerne lære om en rekke emner relatert til ernæring og helse, inkludert annerledesinternasjonale og nasjonale merkertyperav virksomheterav matvarer og drikkevarer, og også måter å opprettholde en sunn livsstil.

INE SHANGHAI 2023typisk funksjon utstillere som viser frem sine produkter og tjenester knyttet til ernæring og helse, som kosttilskudd, helsekost og treningsutstyr.Deltakere kan samhandle med disse utstillerne,forespørsel, og lær om nye produkter og tjenester som kan hjelpe dem med å forbedre helsen, selvfølgelig også bygge forretningsmuligheter.

I tillegg til utstillerne,INE SHANGHAI 2023 by pås en rekke pedagogiske økter og workshops ledet av ernærings- og helseeksperter, hvilkendekke emner som sunn måltidsplanlegging, håndtering av kroniske sykdommer gjennom kosthold og den nyeste forskningen innen ernæring og helse.

INE SHANGHAI 2023 er en flott mulighet for folk som er interessert i å forbedre sin helse og velvære til å lære om de siste trendene, koble tiling med eksperter ogmer helseentusiaster, og oppdageing nye produkter og tjenester som kan hjelpe dem å nå sine mål.

INE SHANGHAI 2023kan være gunstig for mennesker i alle aldre og bakgrunner.Foreldre kan for eksempel lære om hvordan de skal forsørgeungdom med næringsrike måltider og snacks, mens eldre kan lære om maten og kosttilskuddene som kan hjelpe dem å opprettholde helsen mens de økering.

En av de viktigste fordelene ved å deltaINE SHANGHAI 2023 er densjanse å lære av eksperter på området.Deltakere kan høre fra ernæringsfysiologer, kostholdseksperter ogmer helsepersonell som kan gi verdifull informasjon om fordelene med ulike typer matvarer, hvordan tilberede sunne måltider og strategier for å opprettholde en sunn livsstil. En annen fordel med å delta INE SHANGHAI 2023 is en måte å try nye produkter.Mange utstillere tilbyr prøver av produktene deres, slik at deltakerne kan smake på ny mat og kosttilskudd.

I tillegg til utdannings- og produkttilbud,INE SHANGHAI 2023 kan også være en morsom og engasjerende måte å få kontakt medinnsideresom deler en lidenskap for helse og velvære.Deltakere kan møteslikesinnede enkeltpersoner, delta i treningsdemonstrasjoner og klasser, og lære om kommende helse- og velværearrangementer i deres område.

Derfor, deltarINE SHANGHAI 2023 kan være en verdifull opplevelse for alle som er interessert i å forbedre sin helse og velvære gjennom bedre ernærings- og livsstilsvaner.Enten du nettopp har begynt på helsereisen eller ser etter nye ideer og inspirasjon, deltaINE SHANGHAI 2023 kan gi deg kunnskapen, verktøyene og ressursene.

For mer informasjon, vennligst se:

2023 IWF SHANGHAI Fitness Expo (ciwf.com.cn)

https://www.ciwf.com.cn/en/

 

saijunchen@163.com

Vi-chatter: V5200i


Innleggstid: 21. mars 2023