IWF 2024-gratis hotel for oversøiske besøgende!!!

For yderligere at lette rejser for oversøiske købere, organisationsudvalget afIWF Shanghai Fitness Expohar specielt leveret "gratis hotelovernatningssponsorskab til oversøiske købere"-politikken for de oversøiske besøgende (inklusive Hong Kong, Taiwan, Macau) i mange år.Denne kampagne er blevet godt modtaget siden starten.Til dette formål besluttede IWF 2023 at fortsætte med at udføre denne politik og bruge en større indsats.Denne aktivitet er i gang!

Udenlandske købere kan ansøge om gratis hotelovernatning klhttps://www.iwf-china.com/, den officielle engelske hjemmeside for IWF Shanghai Fitness Expo.I alt 100 gratis værelser vil denne gang være tilgængelige efter først-til-mølle-princippet.

avsdb (1)

(Som vist på billedet ovenfor, klik på "Get IT" på hjemmesiden på det officielle websted for at gå ind på ansøgningssiden.)

VARSEL!!

1. Deadline for tilmelding er den 29. maj 2023.
2. Hver oversøisk virksomhed har kun ét ledigt værelse, hvis to kolleger er sammen på forretningsrejse, kan IWF-arrangøren tilbyde dobbeltværelse til valg.
3. Organisationskomiteen sørger kun for gratis overnatning under udstillingen (24.-26. juni);
4. Kun oversøiske købere kan nyde gratis værelse (inklusive kunder fra Hong Kong, Macao og Taiwan), passet har forrang.

Ansøgningsproces:

1. Udfyld ansøgningsskemaet online;
2. Organisationsudvalget gennemgår oplysningerne;
3. For kvalificerede ansøgere sendes et bekræftelsesbrev 2 hverdage senere;
4. Oversøiske besøgende skal betale et depositum, hvis de tjekker ind på hotellet normalt;
5. Byt bekræftelsesbrevet til det gratis indkvarteringskort på besøgsregistreringskontoret;
6. Fremvis det gratis overnatningskort til hotellet, opsaml depositum og nyd den gratis indkvartering.

avsdb (2)
avsdb (3)

IWF Shanghai udstiller det bedste fitness-, wellness- og svømmeudstyr, leverer tjenester såvel som modestile, træning og konkurrencer.

Udstiller omfang:

avsdb (4)

Samtidig vil vi følge op på hele processen med kommunikationen mellem købere og leverandører og spille matchmaker for at gøre transaktionen mere smidig.Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte IWF-personalet på stedet.Vi vil gøre vores bedste for at sikre din gode oplevelse på udstillingen.

avsdb (5)

Vi inviterer dig oprigtigt til at deltage i IWF den 24.-26. juni 2023 på Shanghai New International Expo Center for at nyde fitnessfesten i branchen.For mere information, klik venligst på vores hjemmeside:https://www.iwf-china.com/

WhatsApp:

avsdb (7)
avsdb (6)

Indlægstid: 14-november 2023